Barion Pixel nuuvella

Könnyű séta

Békés megoldás az emberiség problémáinak végső megoldására három kételyben.

Vissza Elolvasom a történetet

 

kabdebon

Könnyű séta

Műfaj

sci-fi

Rövid leírás / Beharangozó

Békés megoldás az emberiség problémáinak végső megoldására három kételyben.

Rövid összefoglaló

Egy mérnök zseni, akit elmondása szerint megszólított az Úr, alkotott egy kaput, mely egyesek szerint egy másik dimenzióba röpíti az embert. Aki átsétál rajta, az egyszerűen eltűnik.

Értékelés

5.0 (1)

Olvasási idő

29 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben