Barion Pixel nuuvella

Szivárvány

Ember! Minden hiába. Nem menekülsz a jutalmad elől.

Vissza Elolvasom a történetet

 

kabdebon

Szivárvány

Műfaj

misztikus

Rövid leírás / Beharangozó

Ember! Minden hiába. Nem menekülsz a jutalmad elől.

Rövid összefoglaló

Kivéve talán azt az egyet, hogy valaki ül a vécén. Nincs benne semmi különös, legfeljebb az a két szárny, ami hátán terpeszkedik. Na, nem ilyen pelyhes vastag, mint a libáknak, hanem ilyen könnyed és testhez simuló. Furcsa, milyen tisztán látom. Ül a budimon, lábait hanyagul keresztbe vetve.

Értékelés

3.0 (1)

Olvasási idő

9 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben