Barion Pixel nuuvella

Mekgájver

A kisautóvalmentünk. Bepakoltunk. Hátmértne akisautóval! Választás nem nagyon volt, hiszen a Szürke Bálna szervizben. Ezmegmostjöttonnan. Úgyhogy útrafel!

Mekgájverné

-Sziadrágám, mindjárt csak mégezt meg a fogkefemiegymás. Türelem, türelem. Ne ülj a gépnél mertpakolj. Hol az izé? Namegvan. Ezt még. Akutyanem jön bezártadamacskát. Mostmenjvissza, én hozom a párnámat. Hol a kocsikulcs?

Mekgájver

-Nazárom a kaput. Végrekész van. Megszoktam, hogy mégeztis mégaztis. Egy teherautóval megyünk két napra. Demilyenjó ha elvisszük az otthonunkat is ezzelakisszarral. Mintha elsemennénk. Megabefőtt, amiegymás. Inkába itthagyom majd ő berakja, merúgyseleszjóahogyén. Azért szeretem. Berakok még egy lámpát kitudjamireleszjó, megeztakéstis. Mertkitudja. Jóvanmár csak elindulunk egyszer. Rohadt macskagyereki. Le azáram kutyamarad. Te kis hülyevigyázzaházra.

Mekgájverné

-Ugyemilyenjó hogy úton vagyunk. Mirőlbeszélgessünk? Én mindenképp jóleszmajdmeglátod. Ugyehogymegyezakisdög. Majd ahatvanasnál megállunk. Tudod a kávé megacsirkésszendvics. Azt szeretem. Későlesz mireodaérünk, demajdmilyenjólesz!

Mekgájver

-Hogy zúgezaszar, dehogyhasít. Nincs benne hangszigetelés. Nihogyzörög mint egy konzervdoboz.Csaknemleszbaj. Mostjöttkiaszervizből ez a pénzazbálószutyok, demilyenjólmegy. Csaknezörögne. Ittahatvanahatvanaspihenő. Defurahangotadtál babám      amikorleállította.Namajdmegnézem hamegyünktovább.

Mekgájverné

-Indítsam? Naezmi?Mérnemválaszolsz, ha kérdem? Mostakkorinduljak? Húhogyzörög!Megálljakakkorvagyne? Hogycsakmenjek? Olyanhangjavan mintegydöglöttzebrának. Jóvanaztmondtadmenjek  mostmegne? Gurulokmár,odajólesz? Mostmegmérkáromkodsz? Mitcsináljak?Leállítom.Jólvan csendbenleszek.

Mekgájver

-Miazamegveszekedettúristenbe szakadtezle! Ezakipufogó, Mostlefekszemosztalánézek. Hogyrohadjmeg! Hátezmeghogypéklapátbatudta  ígyelengednimagát.Hányóra?Féltíz.Hátéjszakának éjszaka.Halgassmáregykicsit!Üljbeakocsiba hadgondolkozzam. Csakelőbbösszerugdosomeztaszeméthalmot. Mostmicsináljak? Jólvan bemegyünkakútra.Csakelőbb megnézemelőlrőlis.Innenisszar.Mitérdekelhogyösszekoszolom? Hafelkötömtánmégelmegy. Hanemakkormagamat.Igenidegesvagyok, demegnyugszom. Megoldom.Mostmenjünkakútra.Nincsittsemmibameg.Eznemiskúthanemétterem.Tánezabikakábel.Hamegnyúzom meraszigetelésfelgyújtjaakocsit.Jóvanénkimegyek a lámpával. Megnézemakukába háthavandrótamivelfelkötöm. Nincsittsemmipedigvankerítés. Hamegráz vagymegeszegyböhömkutya. Vanittmindenami nemkell  dedrót nincs. Ezmegmiamelegpite? Szakadtgumivalnemlehet mertbüdöshaég. Halegközelebbautópályán leszek ötkilométerenkéntkidobok egyméterkötöződrótot háthakellvalakinek. Demostnincsafűbe  egydarabse. Megyekmár! Látommegvettedaztaszutykot. Mostfélóra mígmegnyúzom. Ügyesvagyszivem hogyszereztéldrótot megfogót. Deezkevésdehasznos.Felkötömhaaddigélekis.Hátakkorbeesettacsatornábaatelóm! Majdmingyákiveszem. Merméráltunkpontide! Hogymégezis. Akkoradróttalmajdodéb. Pontelérem. Naezmegvan. Mostbeülünkaztánmegyünk. Decsakhatvannal. Naugyemegy ez. Autómentővolt aki adtaafogót. Akkor megvanaszáma halerobbanunk. Dehazaérünkmindjárt.

Mekgájverné

-Ügyesvagydrága deugyemegnyugodtál?.Márcsakpárperc ésotthonvagyunk. Milyenjótbeszélgettünklátod!

Mekgájver

-Énisszeretlek.Félegy.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd kabdebon 34 történetét!


  • 1200 szerző
  • 784 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

kabdebon

Mekgájver

Műfaj

humor

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Úgyhogy útrafel!

Rövid összefoglaló

Halgassmáregykicsit!Üljbeakocsiba hadgondolkozzam. Csakelőbbösszerugdosomeztaszeméthalmot. Mostmicsináljak? Jólvan bemegyünkakútra.Csakelőbb megnézemelőlrőlis.Innenisszar.Mitérdekelhogyösszekoszolom? Hafelkötömtánmégelmegy. Hanemakkormagamat.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni kabdebon nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!