Barion Pixel nuuvella

Atyai jótanácsok

"Lassan lépdel a füben a vak zenészek kara, Mondjátok emberek, ez már Európa?"

Vissza Elolvasom a történetet

Hozzászólások (0)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Bejelentkezés Regisztráció

kabdebon

Atyai jótanácsok

Műfaj

szatíra

Rövid leírás / Beharangozó

"Lassan lépdel a füben a vak zenészek kara, Mondjátok emberek, ez már Európa?"

Rövid összefoglaló

Nekem még volt időm.
De neked már nincs. Ezt a luxust már nem engedheted meg magadnak. Nem állhatsz meg, mert elmegy melletted. Csak egy pillanat, amikor pihenhetsz, és számot vethetsz, mit vettél el abból, amit kínált neked az életed.

Olvasási idő

4 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni kabdebon nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!