Barion Pixel nuuvella

Kaffi

0 követő 2 történet

Kaffi

Novelláim életszagú, hétköznapi történetek, vagy éppen továbbgondolása megtörtént eseményeknek. A legtöbb írásom valós alapokon nyugszik, persze, akad köztük fikció is, ugyanakkor egy-egy történet lehet több esemény "összeollózott" mozaikja is. Célom a kötetlen szórakoztatás, bízva abban, hogy kicsit kizökkentem a mindennapokból a Kedves Olvasót! :)


Hosszabb-rövidebb történetek a kávésbögre mellől, nem csak kávézáshoz :) tovább olvasom

Fehér szoba

Lisa egy fehér szobában tér magához, az elmúlt pár napot, vagy, hogy hogyan került oda, homály fedi. Egy idegen férfival van összezárva, Lisán eluralkodik a pánik, mindent megpróbál, hogy kijusson ebből a furcsa szobából...

5 perc olvasás
0 0 0
Falak mögött

Anna és Josh, két megtört ember, akik falakat emeltek a szívük köré. Vajon képes a szerelem reményt adni akkor, amikor már úgy érzed késő? Szerelmi háttértörténet csalódásról, reményről, szeretetről, támogtásról.

22 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kaffi nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!