Barion Pixel nuuvella

Kaliczka Katalin

Beszélni jó. Beszélgetni még jobb! Ha az ember lánya jó beszélőkével van megáldva,- értem ezen a jó sok és kikívánkozó mondanivalót - sűrűn szembesülhet azzal, hogy az, akinek mindezt el akarja mondani, nem ér rá meghallgatni. Pedig érdekelné a dolog!
Ezt kivédendő, le kell írni! A kedves olvasó bármikor leteheti, majd akkor és ott folytatja az olvasást amikor és ahol kedve és ideje lesz rá. Így aztán mindenkivel,mindenkihez beszélhetek. A gyerekekhez mesékkel, a felnőttekhez az életből ellesett történetekkel. Hiszen, mint tudjuk: " A téma az utcán hever ".
Írói nevem: Apor Kata


Eddigi megjelenések

Apor Kata: Kutyavilág
Apor Kata : Sarkantyús mesék


Beszélni jó. Beszélgetni még jobb! Ha az ember lánya jó beszélőkével van megáldva,- értem ezen a jó sok és kikívánkozó mondanivalót - sűrűn szembesülhet azzal, hogy az, akinek mindezt el akarja monda... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Apor Kata: Kutyavilág
Apor Kata : Sarkantyús mesék

Nem vagyok feleségnek való

Mit is jelent feleségnek lenni? Ki tudja ezt meghatározni? Milyen nő az, aki feleségnek való? Akarunk egyáltalán jó feleségek lenni?

7 perc olvasás
0 0 0
Tiszavirág

A tiszavirágzás varázsa időtlen, mint ahogyan a szerelemé is.

4 perc olvasás
0 0 0
Kávéházi vircsaft

Úrinő nem panaszkodik...a kutyájára pláne!

3 perc olvasás
1 0 0
Lány az erkélyen

Ki tudja mi lakozik egy szobor lelkében?

4 perc olvasás
0 0 0
Miksa Úr és a beltéri egység

Az idős úriembernek kikézbesítettek egy beltéri egységet a televíziójához. Nem is kérte!

6 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kaliczka Katalin nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!