Barion Pixel nuuvella

Belőlünk majmot

Ikertestvéremmel vagyok a képen, persze ez csak vicc, de néha tényleg majomkodás az élet. Fizeted a csekkeket, főzöl, takarítasz, dolgozol és végén, még belőled csinálnak majmot a nálad okosabb emberek.
Pedig csak egy pillanatra akarsz elszabadulni az élet mókuskerekéből. Ebben akarok segíteni, szórakoztatni, ellazulni. Néhas komolyabb, máskor lazább témákban írok. Sajnos ez a világ rossz fele halad és néha el kell szakadni tőle. Egyszer remélem nem ilyen világban fogunk élni és csak nevetünk hogy valaha anyagi problémákkal küzdöttünk. És a világ nem csinál belölünk majmot.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Kalmár Mariann 28 történetét!


  • 1200 szerző
  • 783 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Kalmár Mariann

Belőlünk majmot

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kalmár Mariann nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!