Barion Pixel nuuvella

Egy serpenyőben az élet

Egy serpenyő, valakinek az életet jelenti, a napi betevőt, míg másnak totál közömbös. Hogy lehet hogy ugyanaz a dolog, mindenkinek más jelent? És vajon tényleg van mindennek értelme, vagy csak sodrodunk az árral? Wass Albertnek van egy jó kis könyve, az Elvész a nyom, tényleg semmi mást nem olvastam, csak azt tőle, mégis nekem sokat adott a könyv. Azt hogy mindenkinek van egy célja, egy ok amiért itt van közöttünk, bevallom, hogy még magam se tudom, hogy mi az én okom, de az a szép hogy senki sem tudja, mi a sajátja. Az biztos, nem haraggal a szívben kell élnünk, én olyan sok mindenért haragudtam, a szüleim haláláért, a sok sikertelenségért és még sorolhatnám. Mégis azt érzem van egy cél, egy ok, ami maga az élet.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Kalmár Mariann 27 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Kalmár Mariann

Egy serpenyőben az élet

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kalmár Mariann nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!