Barion Pixel nuuvella

Mi a retek?

Mi a retek? Retek egy étel, egy zöldség, vagy éppen valakinek az otthonára vagy akár egy emberre is mondják. Retek, megéltem ezt, hogy ezt rám mondják, szerencsére anyu ezt már nem látja, hogy az emberek miket írnak. Emberek? Emberek! Mind máshogy élünk, mind máshogy látunk, mind mások vagyunk. Retkesnek nem mondanám, takarítva van, de a rend, inkább káosz nálam. Káosz, mint az életem is most az, viccesnek szánt videók ezt okozták. Nem akarok ezért szégyenkezni, nem akarok Varga Irén klón se lenni, inkább maradok az írásnál, az talán nem retkes annyira. Azt nem mondom, hogy nem videózok többé, de főzős videókból egyelőre elég ennyi. Még sok is.
Kitettem egy Helló Tavasz! feliratot az akváriumhoz, de a párom se értette, nyáron? Igen nyáron, mert szeretném, ha a szívemben tavasz lenne újra és öröké és nem kellene magyarázkodni, szájbarágnom, mit miért. Bocsánat hogy élek   . De ez az én életem, ha nem tetszik nem kell nézni. Kicsit kifakadtam lehet, de nem akarok ekkorra retekben élni.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Kalmár Mariann 27 történetét!


  • 1215 szerző
  • 801 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Kalmár Mariann

Mi a retek?

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kalmár Mariann nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!