Barion Pixel nuuvella

Az igazi szerelem

  Szerelembe esni könnyű, azt talán nálam senki sem tudja jobban. Akárhova jártam iskolába, akárhol dolgoztam, mindig belezúgtam valakibe. Amikor viszont rád talál az igaz szerelem, azt nem is olyan könnyű felismerni...

  2 éve még csak egy jóképű pasi volt. Egy pasi, aki dohányzott egy kapualjban. Aztán újra és újra láttam és elkezdett érdekelni. Azóta 2 év telt el, ő közben elköltözött innen, normális kapcsolat nincs is közöttünk…

  Azaz álljunk csak meg itt: mi az a normális kapcsolat? Ha valakit erről megkérdezünk, akkor legalább annyit mond, hogy naponta látják egymást, naponta beszélnek telefonon vagy küldenek üzenetet, majd randiznak, csókolóznak és talán ágyba is bújnak. Na ezt nevezi normális kapcsolatnak a társadalom.
De mi van akkor, ha nem köszöntök egymásnak, nem látjátok egymást naponta, sőt még csak nem is beszéltek és nem küldtök üzenetet sem. Amikor csak a másik szemébe nézel és érzed, amit érez. Amikor csak egy harmadik személyen vagy titkosított telefonszámon keresztül lehettek kapcsolatba és nem láthatod, nem hallhatod a hangját... Elmondom: Közlik veled, hogy beképzeled és az a pasi egy újabb ártatlan áldozatod, aki nem is akar tőled az égvilágon semmit, mert már itt lenne. Fogadd el, hogy csak kihasznál, szórakozik veled és közben más valakivel boldog és már családja is van, s te annyira érdekled, mint egy homokszem a porban.

  Egyre inkább azt érzed, hogy ezekre a személyekre neked nincs szükséged. Ezek lennének a barátok?! Akik jóban-rosszban kitartanak melletted és nem használnak ki, nem éreztetik azt veled, hogy egy senki vagy, a társadalom legalja és nem kiáltanak ki őrültnek. Miközben tudatlanok. Nem ismerik azt a különleges foglalkozási kört és minden velejáróját, amit közben ez a pasi veled alaposan megismertetett, pedig nem lett volna szabad.
S közben alaposan kiismered a pasit, legalább is amennyire engedheti. Aztán megváltozik minden, mert közli, hogy már nem dolgozik abban a munkakörben, és meg akar változni. Csak veled akar lenni, boldog, békés családi életet akar élni, mint mindenki más. De még nem engedik neki. Majd úgy dönt, hogy a fene essen mindenbe és mindenkibe, folyamatosan kapcsolatot tart veled, akkor is, ha ez veszélyes, de továbbra sem láthatod, nem hallhatod a hangját, csak olvashatod amit ír.
Egyre jobban megismered, miközben ő megváltozik. Már naponta többször ír, hülyéskedik veled, miközben előtte mindig komoly volt. Naponta többször megüzeni, hogy "csókol és szeret", s te is megváltozol közben. Együtt terveztek, közös életet, esküvőt, pedig azt sem tudod hogy néz ki.

  S közben nagy baj lesz. Nem nála, hanem nálad. Mert nála már minden úgy halad, ahogy haladnia kell, hogy azt az álmot, amit együtt akartok megvalósítani, elérjétek. S nagyon közeledik, egyre közelebb van a csodálatos időpont, amikor már láthatod őt és hallhatod a hangját újra. Amikor igazából átölelhet és te úgy bújhatsz hozzá, mint senki máshoz. 
De közben 2 érzés kering benned: vajon időben ideér? S miért érzed olyan sablonosnak a naponta általad küldött "Szeretlek" üzenetet, amire hasonló szívszorítóan sablonos válasznak érzed, amit ő küld? Pedig tudod, hogy ez minden, csak nem sablonos válasz. Ez teljes szívéből érkezik. Megtudja ezt más érteni? Nem igazán, hiszen a nem szokványos kapcsolatotok a társadalom és a barátok szemében nem is létezik.

  S egy nap rájössz, minden megváltozott! De legfőképp az érzéseid és tudod, hogy el kellene neki mondani, de nincs rálehetőséged, mert ez nem írható le pár soros üzenetekben. S hiába írnál levelet, nincs aki elvigye neki.
Akkor egyszerűen csak elmondod magadnak, vagy megkeresed azt a csatornát, ahol talán ő is olvassa. S veszel egy nagy levegőt, vele egy hatalmas adag bátorságot és leírod.

  Leírod, hogy soha nem érzeted még azt, amit amikor vele üzenetet váltasz. Hogy úgy érzed, ezelőtt soha nem éltél igazán. S ez független attól, hogy külsőleg ugyanolyan életet élsz, mint előtte, de ez mégis más, nagyon más.
Leírod, hogy milyen büszke vagy rá. Büszke vagy rá, hogy ennyi mindent elért. Büszke vagy rá, mert mindenkinek segít, akinek tud. Büszke vagy rá, mert gyermekkorában hiába bántották, ő olyan férfi lett, aki a bűn, a korrupció és minden hasonló ellen küzd és mindig az ártatlanok védelme volt számára a legfontosabb. S hozzáteszed, hogy pontosan tudod, hogy emiatt van csak ilyen kapcsolat köztetek. Ilyen szinte semmilyen kapcsolat, ahogy mások látják. De közben neked ezek a legcsodálatosabb percek: mikor gyorsan elolvasod az üzenetet, mielőtt eltűnne. Megnézed a képet, mielőtt örökre a homályba vész. Mikor megbeszélitek milyen filmet fogtok közel egyszerre nézni és utána megbeszélitek, kinek hogy tetszett. Amikor látod abból, amit ír, hogy milyen fájdalma van, milyen pocsékul vagy éppen fantasztikusan érzi magát. Amikor veszi a bátorságot és küld egy ismeretlen helyről hosszú üzenetet, amit majdnem kitörölsz, de mégis olyan szenvedélyt és szerelmet érzel benne, amit soha egyik eddig kapott üzenetből sem és fáj a szíved, hogy nem tarthatod meg...
Leírod, hogy büszke vagy rá, hogy becsületes tudott maradni egy olyan világban dolgozva, ahol ez az utolsó szempont. Büszke vagy rá, hogy a családja mindig számíthat rá. Büszke vagy rá, hogy ki mert ebből a munkából lépni és hogy képes volt új életet kezdeni, ami sokaknak - akik a helyében vannak, voltak és lesznek - nem sikerül. Büszke vagy arra, aki volt, arra aki lett és arra a csodálatos férfira, aki lehet belőle, ha már melletted lesz.
Leírod neki, hogy osztozol minden fájdalmában, szomorúságában és szíved szerint rohantál volna hozzá, mikor rosszul volt. Hogy mennyire nehéz volt úgy végigcsinálni az eltervezett programot, miközben tudtad, hogy őt életveszélyes sérüléssel műtik éppen és érzed, hogy csak egy hajszálon múlik életben marad vagy sem. Hogy mennyire aggódtál érte, mikor megtudtad, hogy bántani akarják, hogy ténylegesen bántották és életveszélyben volt. Mikor tudtad, hogy akarata ellenére rángatták bele olyan munkába, amit ő már réges régen nem akar, de a szabály az szabály, a protokoll mindent felülír, ha hívják, mennie kell.
Leírod, hogy tudod, hogy mindent azért tett az utóbbi években, hogy előkészítse a közös jövőtöket és úgy érzed ez nagyon jól sikerült. Megdicséred írásban, hogy milyen ügyes volt a rehabilitáción és mennyire örültél és büszke voltál rá, mikor akár egy új sikeres lépést meg tudott tenni. Hát még amikor már több mint egy km-t meg tudott tenni fájdalom nélkül.
Leírod, hogy büszke vagy rá, hogy bekötött szemmel, vakon is úgy döntött olyan mozgásterápiát végez, ami jó neki, s annak ellenére megcsinálta, hogy teljesen ösztönösen kellett csinálni, vagy új hangokat megismerve és azokra nagyon figyelve. Hiszen futás közben nem láthatta egyedül, hogy hova lép, de mégis megtalálta azt a technikát, amivel teljesen egyedül biztonságosan csinált mindenféle mozgást.
Leírod, hogy fáj, amit a nők tettek vele, s hogy nem tudod elfogadni, hogy valaha szerették őt, mert aki szereti, az nem árulja el semmi pénzért. Nem használja ki a nő a férfit, ha igazán szereti, nem csak azért van vele, mert mindenfélét megkap tőle. Leírod, hogy te ilyet soha az életben nem tennél vele. Mert abba te ugyanúgy belehalnál.
S végül leírod, hogy mennyire várod, hogy végre együtt legyetek, hogy azt a napsugarat, melyre az életében annyira szüksége van, behozd a mindennapjaiba. S cserébe megkapd azt a sok csodálatos ölelést, bókot, csókot és nevetést, utazást, együtt töltött csodálatos perceket, amiről már annyiszor mesélt és amiket együtt terveztetek. Leírod, hogy imádod, hogy ilyen bolond az egész családjával együtt és így boldogságot, fényt és csodálatos perceket tud az életedbe hozni és hogy ezt te szíved legteljesebb szeretetével mennyire várod, s nem csak azt, hogy megkapd, hanem azt is, hogy viszonozhasd. Mert ő ugyanúgy megérdemli, ha nem jobban, mint te.
A legvégére pedig odaírod, hogy: "Szeretlek, kedves!"

  Amikor pedig erre rájössz, hogy az érzés, amit akkor, 2 éve egy szempár adott neked, miszerint ő az igazi neked, nem csak egy csodálatos álom volt. Rájössz arra is, hogy nem számít mi lesz veled a következő orvosi vizsgálatod után, amit elhalasztottál több okból is, de most mégis el fogsz oda indulni. Nem számít, mert leírtad és megoldod hogy akárhogy, de eljusson hozzá. Mert tudnia kell akkor is, ha esetleg nem érkezik időben. Akkor is, ha már egy teljesen más állapotban lévő nőt talál, mint akire ő számított. Tudnia kell, hogy ezek az érzések akkor is őszinték és valóságosak és Ő az, aki képes volt ezt kölcsönösen a saját igaz szerelmével kiváltani belőled. S mikor befejeznéd, még rájössz, hogy ez a sok kétely benned azért volt, mert nála nem érezted ugyanezt, s nála most azért van a kétely, mert ezt nem tudtad elmondani neki.

  De a lényeg, hogy ezt most megoldottad és már a következő lépésre koncentrálhatsz, hogy akárhogy, de meggyógyulj!

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Kara Beatrix 61 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Kara Beatrix

Az igazi szerelem

Rövid leírás / Beharangozó

Azóta 2 év telt el, ő közben elköltözött innen, normális kapcsolat nincs is közöttünk…

  Azaz álljunk csak meg itt: mi az a normális kapcsolat? Ha valakit erről megkérdezünk, akkor legalább annyit mond, hogy naponta látják egymást, naponta beszélnek telefonon vagy küldenek üzenetet, majd randiznak, csókolóznak és talán ágyba is bújnak. Na ezt nevezi normális kapcsolatnak a társadalom.
De mi van akkor, ha nem köszöntök egymásnak, nem látjátok egymást naponta, sőt még csak nem is beszéltek és nem küldtök üzenetet sem. Amikor csak a másik szemébe nézel és érzed, amit érez. Amikor csak egy harmadik személyen vagy titkosított telefonszámon keresztül lehettek kapcsolatba és nem láthatod, nem hallhatod a hangját... Elmondom:

Rövid összefoglaló

Az igaz szerelem egy különleges távkapcsolatban élő szemével.

Olvasási idő

7 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kara Beatrix nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!