Barion Pixel nuuvella

Gondolatok

Sokat gondolkodtam, de úgy döntöttem leírom mégis, azaz inkább kiírom magamból:

Úgy látom, hogy az utóbbi x időben (mert nem tudom mikor kezdődött) elvesztettem több "ismerősöm" bizalmát. Kiért ezért, kiét azért. Lehet rosszul érzem, de nem hiszem.

Ember vagyok, Nő és Vállalkozó, akinek sok olyan döntést kell meghoznia, amit nem biztos, hogy szeretne. Némelyik döntést nagyon utálom, de meg kell hoznom. Van amelyiket hetekig-hónapokig-évekig hurcolom magammal, van amelyikkel könnyen és gyorsan megbékélek. Van olyan döntés, amit hónapok alatt hozok meg, van amit könnyen.

DE mindegyik döntés én vagyok, még ha magamnak sem tetszik.

Sok döntést a körülmények miatt kell meghoznom - és nem kérek elnézést értük, se azért, hogy olyan döntést hozok, amilyet, se azért, hogy nem kötöm senki orrára, hogy miért épp úgy döntöttem.

Ha úgy érzi bárki, hogy sokat változtam, igaza van, aki úgy érzi hátrányomra, az nem valószínű, hogy ismeri az utam és azt, akivé folyamatosan válok. De ez nem is baj. 

Nem fogom lelőni a poént, mert én sem tudom, csak azt, hogy százszor jobban érzem magam az új személyiségemmel, mint a régivel.

Ez a változás sok mindennel jár, de nekem - és ezért sem kérek elnézést - az a fontos, hogy így megőrzöm a nyugalmam, a lelki békém és az egészségem. 

Ha már kaptam egy új esélyt az életre, hogy megváltozhassak és normális életet élhessek - nem minden egészségi hiba nélkül - akkor hagy legyek már boldog és hagy ne kelljen mindenkinek megfelelnem.

Hagy élhessem azt az életet, amit szeretnék, úgy, ahogy én szeretném, akkor is, ha van, akinek nem tetszik.

Nem akarok mindenkinek megfelelni, többé már nem, de úgy akarok élni, hogy magamnak megfeleljek és ebbe beletartoznak a rossz döntések is.

Sajnos eljutottam arra a szintre, hogy kétszer átgondolom, hogy mit-hova posztolok, főleg a falamra.

Sosem volt sok barátom és szuper, hogy itt ennyi ismerősöm van, de ha ez a poszt alapján úgy érzed, hogy nem kérsz többet belőlem, akkor tudod melyik gombot kell megnyomnod, és én tudni fogom, hogy nem tudsz elfogadni a rossz döntéseimmel együtt.

Ha végigolvastad ezt a hosszú posztot és még mindig az ismerősöm vagy, akkor köszöntelek az új világomban, ahol már nem fogok gondolkozni azon, hogy mit osztok meg. Ha örülök valaminek, az is ki lesz írva, ha úgy érzem, ha szomorú vagyok, az is, ha úgy érzem. Többé nem akarok azon gondolkozni, hogy kiírhatom-e, mert amit írok az is ÉN VAGYOK!

Tetszett a történet?

1 0

Regisztrálj és olvasd Kara Beatrix 61 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Kara Beatrix

Gondolatok

Műfaj

bejegyzés

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kara Beatrix nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!