Barion Pixel nuuvella

Szerda este

 Megint felhozta. Ez persze nem volt újdonság, mert tudta, hogy a férfinak alkalmi kapcsolata van egy nővel. Hetente 2x voltak együtt. Látta a nőt már párszor és nem csak a valóságban.

Más a helyében azonnal féltékenységi rohamot kapott volna, de ő nem. Egyrészt, mert a nő totál semleges volt a számára, inkább segítőként gondolt rá, mint riválisra. A másik ok, hogy neki még nem volt kapcsolata a férfival. Amúgy is egy erős, egészséges férfinak nőre van szüksége, ezt teljes mértékben elfogadta. Bár jó párszor megkérdezte már magától, hogy akkor mégis mit akar a férfi tőle?

 De legalább számíthat este a szokásos élményre. Telepátia. Ez a szó olyan furcsa jelentést kapott a számára. Az első szerdai élmény után olvasott utána a telepátiának, de olyan mértékűt, mint amit ő tapasztalt, sehol nem írtak. Vagyis igen, de akkor a telepatikus szex kulcsszóra keresett és csak hozzászólásokat, bűnügyi cikkeket talált, így gyorsan ki is kapcsolta az internetet.

 Visszaemlékezett azokra az estékre, amikor csak azért lépett telepatikusan kapcsolatba a férfival, hogy megnyugtassa. Pocsékul aludt, de az érintésére megnyugodott. Persze ehhez az kellett, hogy ő éjfél után is ébren legyen. Rövid éjszakák voltak ilyenkor, de úgy érezte, hogy megérte.

 Aztán egy szerda este minden megváltozott. Aznap is leült a tévé elé, hogy megnézze az egyik kedvenc sorozatát. Imádja a jó akció sorozatokat. Már várta, hogy elkezdődjön. Vállalkozóként kevésbé zavarják a megszakító reklámok, hiszen tudja, hogy miért van rájuk szükség.
A film második felére viszont alig tudott figyelni. Egy képpel kezdődött, majd jöttek az érzések is…

 Először azt hitte, hogy a film váltotta ki belőle és a fantáziája szórakozik vele. Viszont a filmben nem volt szerelmi jelenet. A fantáziája elég gazdag, viszont ennyire élethűek sosem voltak az érzések fantáziálás közben. Most viszont mindent pontosan érzett, különösebb koncentrálás nélkül. Igazából arra kellett koncentrálnia, hogy a szülője, aki a közelében nézte a tévét, minél kevesebbet észleljen az
egészből.
Szüksége volt sok erőre, filmre koncentrálásra, hogy ne pattanjon fel azonnal és rohanjon ki a szobából. A filmnek vége lett és ő megkönnyebbülten ment a fürdőszobába. Másra nem vágyott ez az élmény után, minthogy belemerüljön egy kád forró vízbe. A teste reagált, nem is akárhogy. De hát egy ilyen élményre nem is lehetett máshogy reagálni. Most már pontosan tudta, hogy mi történt.

 A férfi rá gondolt, miközben a nőjével volt. Telepatikusan kapcsolatban voltak, ezért érzett mindent úgy, mintha vele csinálta volna.
Hiszen a férfi így is tett, még ha fizikailag más is volt vele az ágyban. Ez volt az első, de nem az utolsó.

 A másodiknál bátrabb volt, de óvatosabb is. Mondjuk ebben sokat segített, hogy látta amikor megérkeztek, így pontosan tudta, mire számítson. Ösztönösen lezárta a telepatikus érzékelések elől magát. A filmnek vége lett, megpihent és közben részben megnyílt. Csak épp annyira, hogy a testében elindulhasson egy vágy, de még ne érzékeljen semmit abból, ami a szemben lévő ház földszinti lakásában történik.
Megint a fürdőszoba menedékébe menekült, és adta át magát a telepatikus élménynek. Ezek az esték mások voltak, mint a reggelek. A reggelek, mikor simogatásra ébredt és rajta kívül senki nem volt a szobájában.

 Az este komolyabb, és ezen az estén olyan tapasztalatot tett, ami arra késztette, hogy a későbbiekben jobban megnézze magának a nőt, akit a férfi felhord magához.
Történt ugyanis, hogy ösztönösen reagált a telepatikus érzésekre, belépett a telepatikus síkba és megkarmolta a férfit. Ez extrém fura helyzet volt, nem tudta, hogy erre is képes. Mit érzékelhetett ebből a férfi? Csak a karmolás érzését. Mivel ez csak érzékelés, így nyoma nem marad. Erről a Pusztító film jelenete jutott eszébe.
S hogy miért volt ez fontos a nő szempontjából? Mert ő csak feküdt és hagyta magát! Igazi nebáncsvirágként hatott, “megteheted velem, ha neked így jó” típus. A férfi viszont másra vágyik. Neki nem ez kell. Most már biztos: a férfi az aktív rossz lányokat szereti.

 Szóval ezért utálta annyira az előző nőt, akivel volt. A szőke ribancnak ki tudta volna kaparni a szemét, annyira utálta. 
Rajta és a viselkedésükön tisztán látszott, hogy ő pontosan ezt a rossz lány típust képviselte. Vadmacska volt a javából. 
Aztán egy hosszú hétvége után eltűnt a képből. S maradt ez a nebáncsvirág, aki bár a 34-es méretével jól néz ki, látszólag jóval fiatalabb, mint a férfi. A megdöbbentő viszont, hogy mennyire hasonlít rá: hosszú hullámos hajú és szemüveges.
A viselkedésük alapján semmit nem jelent a férfinak. Csak egy test.

 Ő nem akart egy test lenni a férfi számára. Sokkal több akart lenni. De a férfi sem ezt akarta, különben már régen beállította volna a sorba. Abban a sorban csak az alkalmi női vannak. Hetente 1-2 alkalom.
Ez a nő ezért nem zavarta. Az a helyzet viszont annál jobban, amiért a férfi ilyen helyzetbe kényszerül.

 Sajnos a viselkedésén nem igazán tudott kiigazodni. Sok mindent gyanít vele kapcsolatban. Legfőképp, hogy fél. Pedig ha tudná, hogy ő meg tízen éve van egyedül és amúgy sem utasítaná el a férfit.

 Csak gyanította, hogy az állandó kapcsolattól félhet. Valami történhetett a múltban. Valami, ami ezt kiváltja belőle. Ő pedig szeretné ettől megszabadítani, bárcsak engedné a férfi...

 Elutasítani? Ezen nagyot nevetett. Nem is tud tőle szabadulni, olyan kötelék van közöttük. Még távol tartani magát is extrémen nehéz. Jól tudta, hogy akkor sem szabadulhatna a férfitól, ha elköltözne bármelyikük. A helyzet viszont az, hogy ő nem akart elköltözni innen. A férfi sem valószínű, hogy elköltözik. Igazi patt helyzet.
egpróbálta-e lezárni a telepatikus hidat közöttük? Naná, már rengetegszer. Ideig-óráig sikerül is.
Persze ennek is utánaolvasott, de aki írta, hogy csak gondolja azt, hogy becsapja az orra előtt a kaput, az még biztosan nem találkozott ezzel a típusú telepátiával. Vagy ilyen erős kötelékkel, mint ami közöttük van.

 Ez egy egyre erősödő, elszakíthatatlan kötelék. Ketten erősítik, akár beismerik, akár nem. Ez a kapcsolat ott van közöttük. A múltból ered, réges-régről.
Megszoksz vagy megszöksz helyzet. Megszökni előle képtelenség. Tehát meg kell szokni. A feladat adott, megtenni muszáj. Nagyon nehéz, erős önfegyelmet igényel.
S persze nem felejtheti el, hogy ebbe még a férfinak is van beleszólása. S látszólag ő nem hagyja magát. Folyamatosan adja az apró jeleket telepatikusan és a valóságban is. Egyre biztosabb, hogy akar tőle valamit. Minden jel erre mutat. De vajon mitől fél ennyire?

 Visszazökkent a valóságba, kezdődik a film. Ez majd eltereli a figyelmét. Utána pedig megadja magát a telepátiának, mint minden szerda este.

Tetszett a történet?

1 0

Regisztrálj és olvasd Kara Beatrix 44 történetét!


  • 1200 szerző
  • 784 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Kara Beatrix

Szerda este

Műfaj

romantikus

Rövid leírás / Beharangozó

"Megszoksz vagy megszöksz helyzet. Megszökni előle képtelenség. Tehát meg kell szokni. A feladat adott, megtenni muszáj. Nagyon nehéz, erős önfegyelmet igényel.
S persze nem felejtheti el, hogy ebbe még a férfinak is van beleszólása. S látszólag ő nem hagyja magát. Folyamatosan adja az apró jeleket telepatikusan és a valóságban is. Egyre biztosabb, hogy akar tőle valamit. Minden jel erre mutat. De vajon mitől fél ennyire?"

Rövid összefoglaló

Létezik egy különleges kapcsolat a két szerelmes között, melyet a lány meg is tapasztal.

Olvasási idő

5 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kara Beatrix nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!