Barion Pixel nuuvella

A kirándulás

  Végre eljött a várva várt hétvége. A munka várhat hétfőig, az erdő viszont egy percet sem. A lány már összepakolta a túrához a hátizsákot és indult volna kifelé, mikor befutott egy váratlan hívás. A telefonja kiírta a számot: egy fontos ügyfél, de ő ma nem akar dolgozni. Kelletlenül felvette és közölte az ügyféllel, hogy nem ér rá hétfő reggelig. Elvesztette a megbízást annak ellenére, hogy a szerződésben nem szerepelt hétvégi munkavégzés.

  Elindult az egész napos kirándulásra, hogy elfelejtsen mindent és mindenkit, hogy kitisztítsa a fejét. Az ügyfelek azt gondolják minden percben rendelkezésükre áll, őket nem érdekli, hogy neki is kell a szabad hétvége, hogy bele ne rokkanjon a munkába. Csak emiatt utálta a vállalkozói létet. Erről panaszkodott a férfinak is este, mikor beszéltek, pedig megígérte, hogy nem fogja a saját bajával terhelni, de kibukott belőle. Szerencsére ő ma is dolgozik, így nem fogja tovább terhelni.
1 óra múlva már az erdei úton sétált. A friss levegő kitisztította a fejét, a tüdejét. Az izmai már kellemesen sajogtak a hegymenettől, de csak pont annyira, hogy érezze a megtett közel 10 kilométert. Tudta, hogy nemsokára eléri az erdei pihenőt a kilátóval, ott majd megpihen és nyugodtan tud enni.

  Már harmadszorra nézte meg az óráját. A lánynak már itt kellene lennie. Mikor este említette a telefonba, hogy ma túrázni fog, direkt kikérdezte. Így pontosan tudja, mikor akart indulni, melyik útvonalon megy. Kiszámolta mikor kell ideérnie, de ráhagyott még fél órát, hátha később tud indulni, vagy az úton történik valami. De már így is késik egy órát. Csak remélni tudta, hogy nincs komoly baj.
Közel tíz percet kellett csak várnia, hogy sortban és feszülő felsőben, extra szexin megérkezzen a szerelme. Azonnal elfelejtette, hogy már majdnem 2 órája kuksol a kilátóban, elbújva. Gyorsan visszabújt a rejtekhelyére és onnan egy kis résen át figyelte a lányt, aki a közeli kis sziklára ült le. Kinyitotta a hátizsákját és kivette a szendvicsét. Ezt a pillanatot választotta a férfi a meglepetésre.

  – Szia, Gyönyörűm, nagyon szexi vagy ma! - kiáltotta le 3 méter magasból.

  A lány úgy megijedt, hogy elejtette a szendvicsét, ami a szakadékban landolt. Nézett körbe, de nem látta a férfit sehol. A közelben álló kirándulókra felfigyelve látta, hogy azok felfelé mutatnak. Felnézett és meglátta a kilátóban álló, szerelmesen és szexin vigyorgó férfit, aki onnan integetett neki.

  – Gyere le, tartozol egy szendviccsel! – kiáltotta fel a lány.
  – Gyere inkább fel, fantasztikus innen a kilátás és itt vannak a friss salátás szendvicsek is.

Tudta, hogy ezt a meccset elvesztette és ha nem vigyáz, akkor a férfi még másra is fog utalni, ami persze nem volt ellenére, de az nem tartozik az összegyűlt és mosolygó közönségre. Ezért a hátára vette a hátizsákot és elindult fel a kilátó legtetejére.

  – Add a kezed édes, segítek! – Várta ott fenn a szerelme, aki gyorsan át is ölelte és forrón megcsókolta.
  – Szeretnél még más is mutatni a közönségünknek? – kérdezte dacosan a lány, ahogy hallotta a lelkes közönség reakcióját.
  – Hmm, ha nem lennél ennyire durcás – csókolt bele a fülébe a férfi.
  – Rosszul indult a napom, de nem szeretnék róla beszélni.
  – Dehogynem, csak előbb megnézed a csodás kilátást és megtömjük az édes kis hurkácskáid.
  – Egyre kisebbek... – mondta már mosolyogva a lány, miközben átvette a rengeteg zöldséggel teletömött szendvicset. – Megint hol marad a husi belőle?!
  – Kolbász majd később jár – válaszolta szerelme vigyorogva.
  – Olyan hülye vagy! De így szeretlek. Őrülök, hogy ma mégsem dolgozol.
  – Hidd el, bőven elegem van a munkából, kellene már a szabadság, remélem jövő héten kapok pár napot. Ez csak a kötelező heti egy szabadnapom.

  A szendvicsek elfogytak és ők lemásztak a kilátóból, majd kézen fogva indultak el a további 10 kilométeres útra, amit a lány tervezett. Az út így sokkal kellemesebb volt.
Alig félúton jártak, mikor a férfi elérkezettnek érezte az időt, hogy szerelme elmondja, mi bántja. ehhez megtalálta a legjobb helyet is, egy eldugott kis tisztást, ahol éppen elfértek ketten összebújva. Leültek és ő átölelte szerelmét.

  – Na gyerünk kicsim, mondd csak el mi a baj.
  – Nem akarlak terhelni vele, majd megoldom.
  – Tudom, rohadt erős vagy, de nem segít, ha magadban tartod.
  – Tudom... – befejezni már nem tudta a mondatot, mert kibukott belőle a sírás.

A férfi csak tartotta, míg szerelme kisírta magát. Tudta, hogy nem könnyíti meg a helyzetét a néha egy-egy randival meg váratlan találkozással. De neki sem könnyű. Szeretne mindig mellette lenni, megvigasztalni, amikor tudja. A lány túl megértő a munkájával, pedig azt sem tudja, mivel foglalkozik, s közben a saját problémáit magában tartva mérgezi a lelkét. Ennek mihamarabb véget kell vetni. S tudta is mi a megoldás.

  A lány tudta, hogy el kell mondania, különben végig fogja sírni a további utat. Belekezdett és egy szuszra elmondott mindent, ami a héten és a mai nap történt. Szerelme ölelő karjában, a csodálatosan friss levegőn könnyebb volt és gyorsan megkönnyebbült.
A férfi végighallgatta, gyorsan megemésztette a hallottakat, majd így szólt:

  – Minden rendbe fog jönni. Nem ismerek nálad erősebb nőt. De a mai nap a kirándulásé, a kikapcsolódásé és a szerelmes éjszakáé. Holnap majd foglalkozunk a többivel egy különleges nap keretében. Ismerek valakit, akivel beszélned kellene, elviszlek hozzá holnap.

  Tovább indultak és csodálatos órákat töltöttek még az erdőben, csak este indultak haza, a férfi lakására, ahonnan nem is mozdultak reggelig. Másnap pedig találkoztak azzal az emberrel, akinek a véleménye megváltoztathatja a lány életét, örökre.

Tetszett a történet?

2 0

Regisztrálj és olvasd Kara Beatrix 61 történetét!


  • 1215 szerző
  • 801 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Kara Beatrix

A kirándulás

Műfaj

romantikus

Rövid leírás / Beharangozó

"Közel tíz percet kellett csak várnia, hogy sortban és feszülő felsőben, extra szexin megérkezzen a szerelme. Azonnal elfelejtette, hogy már majdnem 2 órája kuksol a kilátóban, elbújva. Gyorsan visszabújt a rejtekhelyére és onnan egy kis résen át figyelte a lányt, aki a közeli kis sziklára ült le. Kinyitotta a hátizsákját és kivette a szendvicsét. Ezt a pillanatot választotta a férfi a meglepetésre."

Rövid összefoglaló

A feszültségoldás legjobb módja egy kirándulás az erdőben. De vajon segítség, ha egy nem várt ismerőssel is összefut?

Olvasási idő

5 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kara Beatrix nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!