Barion Pixel nuuvella

Figyeld a jeleket - A sorsok könyve

Mindenki azt gondolja, hogy a sorsunk előre meg van írva. Ez részben igaz és részben hamis állítás.
A sorsok könyve valójában egy több százezer könyvből álló sorozat. Nagyon vastag könyvek.

A könyvek őrzői az égi tanács tagjai, felhasználójuk az égi irányítók. Róluk még lesz szó később.

Mi található a sorsok könyvében?
Az életünk. A tiéd, az enyém. De nem úgy, ahogy sokáig én is gondoltam.
Láttál már családfát vagy hozzá hasonló ábrát?
A sorsok könyve is pont ilyen belülről. Egy könyv több millió ilyen ábrát tartalmaz és egy személyhez is legalább 1-2 ezer ilyen ábra tartozik. A sorsunk ugyanis változik.

Amikor megszületünk, kapunk egy sorsot. Ahogy változik a környezetünk, döntenek a szüleink, a családunk, változnak körülöttünk a dolgok, változik a sorsunk is.
Egyszer eljön az a nap, amikor már a mi tudatos döntéseink alapján halad tovább a vonal a sorsok könyvében.

Amikor egy döntés helyzetbe kerülünk, valójában a sorsunkról is döntünk. A döntésünk végleges, nem fordulhatunk vissza, ha már meghoztuk.
Sőt! A sorsok könyvéből is eltűnnek a változatok. Csak az a vonal marad benne, amit követünk. Nem lehet visszanézni, hogy például az egy évvel ezelőtt meghozott döntésünknél, merre haladt volna a sorsunk, ha másképp döntünk.

Sokszor nem tudatos ez a döntés. De ne is olyanokra gondolj, hogy paprikát vagy paradicsomot vegyünk a szendvicshez. Ezek komoly döntések, amiket meghozunk. A legtöbbször nem is az agyunkkal. Az agyunk csak reagál a lélek által meghozott döntésre.

Pontosan ez oka, hogy miért ennyire szerte ágazó a sorsunk leírása a sorsok könyvében. A lélek dönt, de az agy megvétózhatja ezt a döntést. Volt már, hogy döntöttél, de érezted legbelül, hogy nem biztos, hogy az a helyes döntés? Erről beszélek.

Ha tudatosan jobbnak érzed a másik lehetőséget választani, bár a lelked legbelül ellenkezik, akkor arra fogsz tovább menni.
A sors könyvében számtalan példa van arra, hogy van lehetőség később ezt a döntést megváltoztatni, de nem azonnal. Sokszor 20-30 évnek is el kell telnie, mire megkapjuk ezt a lehetőséget.

A közhiedelemmel ellentétben az sem biztos, hogy meddig fogunk élni, hogyan fogunk meghalni. Ez így nincs benne a sorsok könyvében. Vannak befejezési lehetőségek, de mellette mindig ott van a másik döntés az életre.
Van viszont egy csoport, akinek az élete egy irányba halad. Akárhogyan dönt, mindig ugyanabba az irányba vezet a vonala a sorsok könyvében. Ők az égi vezetők. Én is ebbe a csoportba tartozok. A legfőbb küldetésem minden leszületésnél ugyanaz. A mellékküldetéseim változhatnak, de a fő küldetésem ugyanaz marad.
Ha eltávolodok, mert vannak ilyen mellékvágányok a sorskönyvemben, akkor segítséget kapok földi és égi segítők személyében, hogy visszatérjek a saját utamra. Viszont én sem tudhatom meg, hogy mi lett volna, ha máshogy döntök. Ez a lehetőség nekem sem adatik meg. Élem tovább az életem és ha lehetőséget kapok a változtatásra, változtatok vagy sem.

Nem ismerem a jövőm. Nem tudom megmondani, hogy mi lesz holnap vagy 1 év múlva. Mivel nem vagyok sem az égi tanács tagja, sem égi irányító, ezért nem nézhetek bele a sorsok könyvébe. Nem tudhatom meg a jövőm.

Amikor elkezdem ezt a könyvet írni, még nem fejeződik be a társkeresésem. Még tart. Még várom a társam, akit az ég nekem rendelt. Nem tudom megmondani mikor érkezik meg. Nem tudom, hogy meg tudja-e tenni az utolsó lépést, ami ahhoz kell, hogy együtt legyünk és beteljesítsük a sorsunk. Semmi ilyenről nincs információm.
Amúgy is, mire lenne jó, ha tudnám ezeket az információkat? Tudnék máshogy dönteni, mint egyébként? Nem hiszem. Csak aggódnék, hogy jaj, nehogy rosszul döntsek. S pont emiatt hoznék rossz döntést. 

Hidd el, te is rágörcsölnél, ha tudnád. Az aggódásra viszont az égvilágon semmi szükséged nincsen. Hidd el ezt nekem. Egyetlen dolgod van: mosolyogj! A mosoly sokat segít.
A boldog, mosolygós lélek a legtöbb döntéshelyzetben megfelelő döntést hoz. Az aggódó kevés kivétellel mindig rosszat. Ezért fontos megtanulni az elengedést.
Ha tudatosan el tudod engedni amire nincs szükséged, a lelked mosolyogni fog és a sorsok könyvében a vonalad a helyes döntéseken fog végigvezetni.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Kara Beatrix 63 történetét!


  • 1350 szerző
  • 923 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Kara Beatrix

Figyeld a jeleket - A sorsok könyve

Műfaj

spirituális

Rövid leírás / Beharangozó

Mindenki azt gondolja, hogy a sorsunk előre meg van írva. Ez részben igaz és részben hamis állítás.
A sorsok könyve valójában egy több százezer könyvből álló sorozat. Nagyon vastag könyvek.

Rövid összefoglaló

Élet és halál. Két szó, mely mindig is érdekelte az embereket.
De vajon ami közötte van, azt mi magunk alakítjuk, vagy előre meg van írva? Érdekel a valóság? Erről szó ez fejezet.

Olvasási idő

3 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kara Beatrix nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!