Barion Pixel nuuvella

Kara Beatrix

Szia! Köszöntelek a Nuuvella oldalamon.
Kara Beatrix vagyok. Tizenéves voltam, mikor először hoztam létre gondolatban rövidebb-hosszabb történeteket, de nem voltam elég bátor, hogy leírjam őket. Alapvetően zárkózott voltam, akiben egyszerre volt jelen egy gyerek és egy felnőtt személyisége.
37. születésnapomon egy családállítás után különleges kapcsolatba kerültem az égiekkel és ez megváltoztatta az életem és a személyiségem is kiforrott mára. Rájöttem, hogy az egyik küldetésem, hogy írással tegyem közzé azokat az információkat, melyek szükségesnek tartanak, illetve igaz történeteken keresztül mutassak meg olyan helyzeteket, melyekkel az emberek ritkábban találkozhatnak vagy esetleg nem gondolnak bele egy-egy esemény hátterébe. A meséimben emiatt kötelezően tanulságok jelennek meg rejtetten vagy nyíltan.
Minden írásom, legyen az egy szösszenet, novella vagy regény, mindig tartalmaznak a valós részleteket, vagy egészében igaz történetek. Sokszor olyan részleteket is tartalmaznak, melyet sosem mondtak el nekem, talán mert nem tudták megfogalmazni, de a képességemnek köszönhetően eljut hozzám az információ és beleszövöm a történetbe. Ezért nevezett el a családom Lélekírónőnek.

Köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel, ajánlásoddal. Várlak vissza szeretettel és újabb történetekkel!


Eddigi megjelenések

Plátói történetek: egy szerelemről - e-könyv (pdf/epub), 2021.


Szia! Köszöntelek a Nuuvella oldalamon.
Kara Beatrix vagyok. Tizenéves voltam, mikor először hoztam létre gondolatban rövidebb-hosszabb történeteket, de nem voltam elég bátor, hogy leírjam őket. Ala... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Plátói történetek: egy szerelemről - e-könyv (pdf/epub), 2021.

Szeretnék vásárolni egy jól működő laptopot a jelenlegi helyett

Sajnos a jelenlegi laptopom hálózati töltés nélkül már egyáltalán nem működik, nem javítható. Ezért nem tudok a természetben dolgozni, ahol sokkal szabadabb és kreatívabb lehetnék. Köszönöm!

Támogatási célom: 150 000 Ft

Támogatom
Figyeld a jeleket - A sorsok könyve
Figyeld a jeleket /részlet/ - 2.

Élet és halál. Két szó, mely mindig is érdekelte az embereket. De vajon ami közötte van, azt mi magunk alakítjuk, vagy előre meg van írva? Érdekel a valóság? Erről szó ez fejezet.

3 perc olvasás
0 0 0
Figyeld a jeleket - Előszó
Figyeld a jeleket /részlet/ - 1.

Első spirituális könyvem előszava

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kara Beatrix nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!