Barion Pixel nuuvella

Karsa Tímea

Eddig mappába gyűjtögettem a verseimet (na jó, beismerem: vettem egy üres naplót, és kinyomtatva beleragasztom a verseket, hogy úgy tűnjön, mintha...) de ha már itt van a Nuuvella, minek ,,porosodjanak" egy mappában?


Eddigi megjelenések

Azt hiszem, verssel még nem volt.


Eddig mappába gyűjtögettem a verseimet (na jó, beismerem: vettem egy üres naplót, és kinyomtatva beleragasztom a verseket, hogy úgy tűnjön, mintha...) de ha már itt van a Nuuvella, minek ,,porosodjana... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Azt hiszem, verssel még nem volt.

Karsa Tímea első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Karsa Tímea nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!