Barion Pixel nuuvella

Katie Drift

Katie Drift vagyok. 2018-ban jelent meg első regényem, A Kínzó című thriller, ami egy sorozatgyilkosság történetét mutatja be, illetve az utána folyó nyomozást követi nyomon. 2020 tavaszán látott napvilágot A képzelet nyolc bugyra című novelláskötetem. Színes, hosszabb – rövidebb történetek, amelyek körbejárják a lélek rejtelmeit, talán kicsit meg is borzongatják és elgondolkoztatják az olvasót, de a sci-fi és a krimi izgalmas világába is bepillantást nyújtanak.
Az én mottóm: Semmi sem szürke, minden színes. Akárcsak a képzelet és maga az élet. Gyere és sodródj velem!


Eddigi megjelenések

2018: A Kínzó
2020: A képzelet nyolc bugyra


Katie Drift vagyok. 2018-ban jelent meg első regényem, A Kínzó című thriller, ami egy sorozatgyilkosság történetét mutatja be, illetve az utána folyó nyomozást követi nyomon. 2020 tavaszán látott napv... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

2018: A Kínzó
2020: A képzelet nyolc bugyra

Katie Drift első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Katie Drift nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!