Barion Pixel nuuvella

KatieDreams

Szeretettel köszöntöm a kedves olvasókat!
Katie Dreams néven nyolc éve írok könyveket. Eddig nyolc könyvem jelent meg az Underground Kiadónál, és egy a United Pc gondozásában.
Született már fantazy, romantikus, sajátos útleírás és mesekönyv is.
Hobbim az írás, ha csak tehetem tollat ragadok, és máris egy új, ismeretlen világba csöppenek. S, hogy miért is szeretek írni? Mert jó. Mert kikapcsol, egy kis időre belebújhatok a szereplők bőrébe. Velük együtt izgulom végig a történetet, velük együtt szomorkodom, vagy örülök. Egy biztos: Könyvet írni fantasztikus dolog.
Ahogy olvasni is. Ha könyveimet olvassa a kedves olvasó, garantáltan új világba csöppenhet. Részt vehet egy hajóúton, utazhat időben és térben, miközben egy sárkány a legjobb barátja, vagy lehet épp egy varázsló, de búvárkodhat is delfinek között, barangolhat ódon utcácskákban, régi, patinás városokban. Vagy épp lehet egy picikét önfeledt gyermek, aki a manókal és a Télapóval keveredik kalandokba.
Honlapomon bővebb információk is megtalálhatók könyveimről, kérem keresse fel, böngésszen kedvére.
www.alomkonyvek.lapunk hu
Köszönöm


Eddigi megjelenések

Ébredők, Hazatérés, A titokzatos orvos, Egy felejthetetlen nyár, Karácsonyi csoda, Idővándorok, A szeretet útján - Undergruond Kiadónál,

Emlékképek - Untied Pc gondozásában


Szeretettel köszöntöm a kedves olvasókat!
Katie Dreams néven nyolc éve írok könyveket. Eddig nyolc könyvem jelent meg az Underground Kiadónál, és egy a United Pc gondozásában.
Született már fantazy... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Ébredők, Hazatérés, A titokzatos orvos, Egy felejthetetlen nyár, Karácsonyi csoda, Idővándorok, A szeretet útján - Undergruond Kiadónál,

Emlékképek - Untied Pc gondozásában

Karácsonyi csoda

Valahol messze-messze, az erdő leges-legmélyén, élt egy vénséges, vén, öreg manó, Morga. Olyan öreg volt, hogy bizony ő maga sem tudta megszámlálni, hány telet is látott már. Állandóan zsörtölődött, állandóan morgolódott, soha nem tudott semminek sem örülni, senkihez nem volt soha egyetlen kedves s

64 perc olvasás
0 0 0
A sziget titka

Valahol Svédországban létezik egy mesebeli kis sziget, ahova egy tavaszi napon titokzatos látogató érkezik. A hölgy hamarosan alaposan felforgatja a békés kis sziget életét, különösen egyvalakiét. Felidéződnek fájó múltbéli emlékei, ami miatt valaha elhagyta a szigetet.

52 perc olvasás
0 0 0
Határtalan szerelem

Ted Wilson mogorva, magányos emberként ismert, aki nem tűr semmiféle ellentmondást. Mikor lánya beleszeret egy fiatalemberbe, közéjük áll, ám Emma inkább ott hagyja a szülői házat. A boldogságot választja apja helyett. Vajon apja megbékél mindezzel?

53 perc olvasás
0 0 0
A korona súlya alatt

Miként változtatja meg életünket egy aprócska lény, egy mikroszkópikus ördög. Harc a vírus ellen, harc az életért, harc a szabadságért. Korrajz az emberi viselkedésről.

48 perc olvasás
3 2 0
A titokzatos orvos

Egy kiváló sebész, aki nem csupán a szikét forgatja mesterien. Titkos útjain vadászrepülőt vezet, és terroristákat kerget. Kedvese mit sem tud erről, ám egy napon mindenre fény derül.

183 perc olvasás
0 0 0
Idővándorok

A jó és rossz harca, harc egy különleges medálért. Utazás, kaland, téren és időn át. Sárkányok, varázslat,mágia. Mi is a halhatatlanság titka? Hová utaznak az időben? Mindez kiderül a könyvből.

400 perc olvasás
0 0 0
A szeretet útján

Egy hedonista, önző vadászpilóta csak a karrierjével törődik, mindenkin átgázolva. Végül senkije sem marad. Egy végzetes napon különleges segítő szegődik mellé, hogy segítsen egy telesejn új emberré válnia.

415 perc olvasás
0 0 0
Egy felejthetetlen nyár

Sajátos útleírás, egy hajóút története, kaland delfinekkel,, régmúlt idők nevezetességei, romantika.

194 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni KatieDreams nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!