Barion Pixel nuuvella

Kavisánszki Péter

Szia! Sok szeretettel üdvözöllek!

Kavisánszki Péter vagyok, a mindennapjaimban informatikusként dolgozom, de egy másik hivatásomnak az írást illetve az egyéb mozgóképes alkotói folyamatokat érzem.

Budapesten élek. 2000 óta, vagyis 15 éves koromtól írok novellákat, regényeket, miegymást. Az írásaimra az elmúlt bő két évtized alatt nagy hatással volt többek között Stephen King munkássága, a Star Wars világa, a vadnyugat történeteinek és filmjeinek hangulata, illetve a filmzenék: Hanz Zimmer és Ennio Morricona filmzenéi, és még rengeteg minden más is.

Írásaimban általában keveredik a kaland, a horror, a misztikum, a fantasy és a szerelem.

2013-ban egy pályázaton nyert és e-book antológiában megjelent egy kisregényem, a Kő és Vadvirág címmel.

Filmkészítéssel is foglalkozom. 2008-ban a Márványváros c. kis vizsgafilmem Legjobb Film illetve A Legjobb Forgatókönyv díjakat nyerte meg Egerben.


Eddigi megjelenések

Kimte Egyesület gondozásában "A Szerelem Misztériuma" novella antológiában "Kő és Vadvirág" c. kisregényem.


Szia! Sok szeretettel üdvözöllek!

Kavisánszki Péter vagyok, a mindennapjaimban informatikusként dolgozom, de egy másik hivatásomnak az írást illetve az egyéb mozgóképes alkotói folyamatokat érzem.
... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Kimte Egyesület gondozásában "A Szerelem Misztériuma" novella antológiában "Kő és Vadvirág" c. kisregényem.


Kavisánszki Péter ajánlásai

Hangyási Mihály
Mr. Honey karácsonya
gklkaltgrgt
Űrhajósok a Holdon.
L. J. Wesley
Kell ez nekünk?
12 első hónap - 1.
Párdi Petra
Lépcsőház
Tóth András
Múltunkban a jövőnk

Szeretném kiadatni a könyvemet

Több regény is van a tarsolyomban. Első körben a "Taraos, és a Mechnaikus Sárkánytojás" c. fantasy regényemet szeretném kiadni, utána pedig van több fantasy, horror, western regényem is, amit kiadnék.

Támogatási célom: 700 000 Ft

Támogatom
A csillagosabb ég alatt legsötétebb az éjszaka

Napjainkban egy 300 éves kisváros szörnyű titkokat rejt a múltjában, mely magához csal egy békés, de megcsonkított családot, akik beköltöznek egy békésnek tűnő tóparti nyári lakba, melynek pinceajtaján már kopogtatnak a rémek.

47 perc olvasás
0 0 0
Rose, és a Szörny az ágy alatt

Rose-nak, a problémás tinilánynak elege van a mostohahúgából, és megkéri az ágy alatti szörnyet, hogy vigye el magával a kislányt, de azután megbánja, és egy különös, abszurd és beteg világba kerül az ágy alatt, hogy megmentse...

68 perc olvasás
1 1 0
Fantazmagória: A Varjak Ura

Fantazmagóriában bármi megtörténhet, és meg is történik. Mr. Anton Whitefield világhírű ateista gazda élete legrosszabb döntését hozta meg azzal, hogy mások családi temetkezési helyét sütőtökökkel vetette be. A halottak a mocsárban nyugodnak tovább békében, vagyis most már nem nyugodnak...

27 perc olvasás
2 2 0
Anyu és a Padlásszoba

Sohasem tudhatod, hogy amikor a saját Istenedhez imádkozol, valójában ki hallja meg a fohászkodásodat. Így jártak Czukor egykoron lakott település lakói is. Most megismerheted az évszázados titkot egy kislány naplójából, mely Czukor utolsó napjaiból maradt fenn.

21 perc olvasás
2 2 0
Vérengző Cipőink

Feltárom a valódi igazságot a cipőinkről, amiket naponta használunk. Ez az igazság szörnyűbb, mint azt gondolnád!

4 perc olvasás
4 3 0
Reni, a szerencsétlen és naiv királylány

Renáta, a vénlány királylány társra vágyik. Bármit megtenne, hogy elérje célját. Felküldi aranypapucsát az Üveghegy csúcsára, könnyű találóskérdéseket talál ki, vagy éppen koronás varangyot csókolgat...

5 perc olvasás
5 3 0
Szegény Kis Tündike - A Visszatérés
Szegény kis Tündike - 2.

Éjfélkor a gyerekek kísértettörténeteket mesélnek egymásnak, meg szellemet idéznek. A gonosz fél éve elpusztult ebben a gyermekkórhézban, de most visszatér, hogy folytassa az elkezdett szörnyűségeket. Közben egy őrült apa a fejébe veszi, hogy meg kell ölnie a saját lányát. Két gonosz, ha találkozik?

36 perc olvasás
2 2 0
A Mumus

Tim McGiven, a 7 éves kisfiú retteg a szobájában lévő ódon szekrénytől, de az édesapja szerint erre az a megoldás, hogy be kell őt zárni oda egy kis időre, hogy meglássa, valójában nincs a szekrényben semmilyen gonosz bácsi, nincs mitől félnie. De mi történik akkor, ha a felnőttek tudják rosszul?

49 perc olvasás
2 2 0
MÁNIA: Szeretlek! Mondtam már??

Sötét szerelem az, amit érez. Semmitől sem riad vissza, hogy a mániája/imádata tárgya csak az övé legyen. Merüljünk el a bűnös lelkében egy kicsit. Csak aztán legyen kiút a mocsárból, amibe belelépünk...

5 perc olvasás
2 2 0
A Vak Lány

Tamara, a 15 éves vak lány, és Gergő, a diákfiú útjai egyszer csak találkoznak. Nagyobb szükségük van egymásra, mint gondolnák, bármi is lesz a történet vége... Vajon a szrelem mindig és mindent legyőz?

15 perc olvasás
3 2 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kavisánszki Péter nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!