Barion Pixel nuuvella

Kecskés Ildikó

Kecskés Ildikó vagyok. Mióta az eszemet tudom írok és olvasok. Ezekben tudom kiélni magam. Megélni érzéseim, vágyaim, belebújni a karakterek bőrébe. Szabadnak lenni, korlátok nélkül csak lenni, tenni. Ha kell Jeanne d'Arcként harcolni, ha kell érzelmesen romantikázni, vagy őszintén odacsattintani a nyelvem hegyéről, esetleg dühösen csapkodni a klaviatúrát. Itt mindent lehet és talán kell is. Kellenek az olyan játszóterek, ahol magunk lehetünk, ítélkezés mentesen. Nekem ezt jelenti a Nuuvella.


Eddigi megjelenések

Debrecen Hetilap, Főnix, Felho Cafe.


Kecskés Ildikó vagyok. Mióta az eszemet tudom írok és olvasok. Ezekben tudom kiélni magam. Megélni érzéseim, vágyaim, belebújni a karakterek bőrébe. Szabadnak lenni, korlátok nélkül csak lenni, tenni.... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Debrecen Hetilap, Főnix, Felho Cafe.

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kecskés Ildikó nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!