Barion Pixel nuuvella

Kellner Dénes

Most először vagyok a bolygón. Nagyon új még itt nekem minden. Egyelőre tetszik, jópofa, ahogy az emberek teljesen automatikusan mozognak, meg hogy vannak állatok, meg fák, meg a felhők is tök jól meg vannak írva, ez ilyen fraktáldolog lehet, ránézésre. Őszintén, rosszabbra számítottam. A városok kicsit néha kezdetlegesek, de szerintem ez majd még fejlődik. Borzasztóan tetszik például a villamos, ilyet majd én is akarok. Csak más színben. (Idétlen így, hogy mindegyik sárga.) Kitűnő ötletnek tartom ezeket az ilyen bazi magas üvegépületeket, nagyon jól verik vissza a fotont, esténként hosszan elnézem őket. Az aluljárók eleinte kicsit ijesztőek voltak, teljesen máshol jövök fel, mint ahol bementem, de pluszpont, hogy legalább konzekvensen ugyanoda visznek.

Hogy mit kell itt csinálni, arra még nem jöttem rá. Gondolom, majd idővel beletanulok. Alig múltam 40, szerintem még van időm.


Most először vagyok a bolygón. Nagyon új még itt nekem minden. Egyelőre tetszik, jópofa, ahogy az emberek teljesen automatikusan mozognak, meg hogy vannak állatok, meg fák, meg a felhők is tök jól meg... tovább olvasom


Kellner Dénes ajánlásai

Turbuly Lilla
Alkonykapcsoló
Kronovizor

Egy gép, ami látja a jövőt. Egy százas, ami egy percre elég. És egy park, amiről nem tudom, hogy hol lehet.

5 perc olvasás
0 0 0
Kapcsolatfelvétel

Megpróbálom felvenni a kapcsolatot valakivel, akinek a későbbiekben segítenem kell. De ebben a világban ez nem egyszerű.

4 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kellner Dénes nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!