Barion Pixel nuuvella

Kertai István

Van egy életem, kétes hírnevem, három gyermekem és négy teknősöm. Tényleg. Rendszertelenül írok rövidebb-hosszabb novellákat. A misztikus, a rejtélyes és csavaros történeteket kedvelem. Írtam már rosszat és jót is.


Eddigi megjelenések

Mi a Fenevad száma? - 666 kvízkérdés nem csak megszállottaknak


Van egy életem, kétes hírnevem, három gyermekem és négy teknősöm. Tényleg. Rendszertelenül írok rövidebb-hosszabb novellákat. A misztikus, a rejtélyes és csavaros történeteket kedvelem. Írtam már ross... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Mi a Fenevad száma? - 666 kvízkérdés nem csak megszállottaknak

A kör bezárul

Egy barátom igen régen megosztotta velem tárcsaelméletét, mely az én értelmezésem szerint arról szólt, hogy a világ egy nagy körforgásban mindig visszatér ugyanabba a pontba és a világ apró összetevői is ugyanígy tesznek, mint tárcsák egy jól működő órában. Hogy az óra haladna? Illúzió.

3 perc olvasás
2 0 0
Az igazság békeharcosai

1962-ben, amikor "kitört" a kubai rakétaválság, kevesen tudtak róla, hogy milyen közel került a Föld nevű bolygó ahhoz, hogy magányosan - embertársaitól megfosztva - folytassa végtelen útját a világuniverzum sötét óceánján. Talán egy alternatív valóságban nem is csak közel volt ehhez...

2 perc olvasás
0 0 0
Háború

A második világháború egyik legkegyetlenebb frontvonala Afrikában, a Szaharában húzódott. Itt a feleknek nem csak egymással, hanem az éhséggel, a szomjúsággal, a hőséggel és a kegyetlen terepviszonyokkal is meg kellett küzdeniük.

2 perc olvasás
0 0 0
Curry

Azt mondják, hogy ha valamit kis mennyiségben adagolnak elég hosszú időn keresztül az embernek, akkor hozzászokik, tán meg is szereti. De vajon tényleg így van ez?

2 perc olvasás
1 1 0
Virágok mesélnek

A virágoknak szimbolikája van és azoknak, akik értik ezt a jelképrendszert, nagyon sokat tudnak mesélni. Egy tragikus szerelemről mindenképp...

4 perc olvasás
0 0 0
Tudathasadás

Elképzelhető-e, hogy józan állapotban olyat cselekedjünk, amire később nem emlékszünk? Vajon képes-e a tudatunk ketté hasadni? És vajon kommunikálhat-e egymással a ketté hasadt tudat két különálló része?

4 perc olvasás
6 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kertai István nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!