Barion Pixel nuuvella

A kör bezárul

Hiszek abban, hogy mindenkit elér a végzete még ebben az életében, sőt néha annál sokkal gyorsabban is.

Vissza Elolvasom a történetet

 

Kertai István

A kör bezárul

Műfaj

szatíra

Rövid leírás / Beharangozó

Hiszek abban, hogy mindenkit elér a végzete még ebben az életében, sőt néha annál sokkal gyorsabban is.

Rövid összefoglaló

Egy barátom igen régen megosztotta velem tárcsaelméletét, mely az én értelmezésem szerint arról szólt, hogy a világ egy nagy körforgásban mindig visszatér ugyanabba a pontba és a világ apró összetevői is ugyanígy tesznek, mint tárcsák egy jól működő órában. Hogy az óra haladna? Illúzió.

Értékelés

4.0 (1)

Olvasási idő

3 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben