Barion Pixel nuuvella

Király Tamás

Üdv! Tomi vagyok, 25 éves és bár feltételezem, hogy ezek a tények nem valami izgalmasak, bemutatkoznék. Mint itt mindenki, én is szeretek olvasni és nemrégiben felfedeztem, hogy az írás is nagy örömmel tud eltölteni. Az egyetemen irodalom és nyelv szakos voltam, szóval olyan mintha konyítanék is kicsit a dolgokhoz, de ennyire azért ne szaladjunk előre. Egyelőre csak keresem a kiutat a mindennapokból. Remélem azért nem utáljátok majd az írásaimat. Köszi, hogy benéztél, szép napot neked!


Üdv! Tomi vagyok, 25 éves és bár feltételezem, hogy ezek a tények nem valami izgalmasak, bemutatkoznék. Mint itt mindenki, én is szeretek olvasni és nemrégiben felfedeztem, hogy az írás is nagy örömme... tovább olvasom


Király Tamás ajánlásai

Bankó-Erdősi Viktória
Homokozó

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Király Tamás nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!