Barion Pixel nuuvella

Kismester

3 követő 15 történet

Kismester

Üdv a fedélzeten, Géntárs!
Informatikai végzettségű fiatalemberként kreativitásomat gyakran tudományos témákban bontogatom, amit esszéimben egy csipetnyi logicista ideológiával fűszerezek. Érdekel tehát a véletlengenerálás, az ebből fakadó időszálak vélt vagy valós nemdeterminizmusa, ami egészen az eldobható univerzumokig vezet, érdekel a poszt-humanizmus kérdésköre, aminek megoldását a génsebészetben látom, továbbá az emberügyek kínosságát és mindenkori háborúskodását a traumatizáló neandervölgyi holokausztra vélem visszavezetni, melynek feldolgozása - és jóvá tevése, pl. a neandervölgyiek visszahozásával - segíthet a társadalmat megkönnyíteni a kollektív frusztrációitól.
Ha elég támogatást szerzek, akkor meg tudom jelentetni a neologicista kiáltványomat, így előre is köszönöm, ha megtisztelsz az olvasásoddal!


Üdv a fedélzeten, Géntárs!
Informatikai végzettségű fiatalemberként kreativitásomat gyakran tudományos témákban bontogatom, amit esszéimben egy csipetnyi logicista ideológiával fűszerezek. Érdekel te... tovább olvasom


Kismester ajánlásai

Pengő Edit
A Halál Szamarrában
Andy Baron
A keménykezű karbantartó
reveszmarton
Az aranyhal újratöltve
Pengő Edit
Egyedül
Pengő Edit
A detektív halála
A Pleisztocén Kertészet Kiáltványa

Mi lenne, ha komolyan vennénk a zöld politikát? A képlet egyszerű: Zöld mozgalom + logicizmus = természettudat.

15 perc olvasás
0 0 0
A visszautasítható ajánlat

Igaz történet alapján!

2 perc olvasás
4 0 0
Pleisztocén Hagyaték

A Homo Sapiens veszélybe sodorta az evolúciós folytonosságot, és úgynevezett diszkontinuitást idézett elő. Ez veszélyes!

3 perc olvasás
0 0 0
Immunizmus a gyakorlatban

Kik az immunisták? Hogy viszonyulnak a vírushelyzethez és a kannibalizmushoz? Csak két gyakorlati példa!

6 perc olvasás
0 0 0
Álomhálózat

Bizonyos emberek álmukban beszélnek. Mi lenne, ha tudnának kommunikálni egymással?

3 perc olvasás
0 0 0
Információs Ellenforradalom

Még lineáris kommunikációval is, mint a beszéd vagy az írás, igazán komoly gondolatokat tudunk megfogalmazni. Több információt, mint azt egyesek szeretnék...

5 perc olvasás
0 0 0
Utolsó generációs jogok

A jogtudomány számontart első, második,... generációs jogokat, és bizony, vannak az utolsó generációt, fajunk utolsó példányait megillető jogok is.

4 perc olvasás
0 0 0
A jogos istenkomplexus és a poszt-humán

Akik elkezdik irányítani az evolúciót, fajokat teremtenek és fúzionálnak, talán jogosan gondolnak magukra, mint Földtörténeti Alkotókra. De utánuk miféle jelentés maradna az olyan szavaknak, mint istenség.

3 perc olvasás
0 0 0
A marxi fiaskó helyrerakása

Minden eddigi társadalom története osztályharcok története? Nos, valamelyest igen, de nem úgy, ahogy a marxisták gondolják! Valójában a neandervölgyi holokausztra vezethető vissza minden...

3 perc olvasás
2 1 0
Eigengram

Mi lenne, ha léteznének párhuzamos időszálak, sőt az ottani hasonmásainknak üzenni is tudnánk? Ezt teszi lehetővé a teoretikus eigengram. Sok jóra ne számítsunk...

6 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kismester nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!