Barion Pixel nuuvella

Zebra-irodalom

A lámpa felettem zölden világított, igyekeztem hát haladni utamon. A járdaszélen két gyalogos állt, számukra a piros emberke próbált megálljt parancsolni. Mint kiderült: kevés sikerrel, ők ugyanis úgy gondolták, azért csak áthaladnának…

Figyeltem őket, mert láttam, hogy fittyet hánynak a tilalomnak és elsőbbség ide vagy oda: nem kívántam letesztelni, milyen érzés lenne elütni őket. És bár a tekintetem egy pillanatra sem vétett el őket, úgy gondoltam, nem fogom egyiküket sem lassítással bíztatni a tilalom megszegésére. 

Az idősebb nő kicsit tétovázott, látszott rajta: ő inkább kerülné ezt a helyzetet. A fiatalabb – talán a lánya – azonban határozottan indult volna az út túloldalára, és hangos szavakkal adta tudtomra: nem tetszik neki, hogy meggátolom ebben. 

Meglehetősen harsányan szakadt ki belőle az a mondat, mely a férfiak egy különleges testrészét helyezte mérlegre az én megállási hajlandóságommal szemben. A magam részéről nem véltem párhuzamot felfedezni e kettő között, de azért nem is nehezteltem: az objektívnek ható véleményem szerint sem túl sok esztétikummal megáldott, ám azokat is meglehetősen igénytelenül kezelő hölgyemény - aki felém hadonászva próbálta kifejezni indulatait - adottságainál fogva ennél nagyobb közelségbe aligha kerülhetett mostanában az említett szervvel. Talán titkon azt is remélhette: ha sokat emlegeti, esetleg hamarabb megjelenik egy példány belőle! 

Lehet, hogy az illető nem is szabályszegő volt, csupán a piros lámpa fénye vetődött reá számára némileg félreértelmezhetően?  

Nos, egy biztos: a mamája vele volt, így nekem nem maradt más teendőm, mint továbbhaladni utamon! 

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Kiss Ágnes Mammy 10 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Kiss Ágnes Mammy

Zebra-irodalom

Műfaj

szatíra

Rövid leírás / Beharangozó

Amikor az ember egy nap alatt sokadjára fut bele hasonló történetbe, akkor nem tehet mást: vagy visszaszól, vagy megírja! Avagy: hogyan küldj el valakit oda, ahova soha nem tennéd?

Rövid összefoglaló

Hogyan küldj el valakit oda, ahova soha nem tennéd?

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kiss Ágnes Mammy nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!