Barion Pixel nuuvella

kissur

Még gyerekként a kedvenc tv sorozataim fanficition képregényeinek rajzolásával kezdtem. Majd a rajzok után egyre jobban a történetekre fókuszáltam, végül csak ez maradt meg. Eleinte szintén csak sorozatok, vagy filmek saját verzióit írtam meg, majd szép lassan saját történeteket is kitaláltam. Úgy érzem, hogy eljött az idő, hogy ezek a sorok napvilágra kerüljenek.


Még gyerekként a kedvenc tv sorozataim fanficition képregényeinek rajzolásával kezdtem. Majd a rajzok után egyre jobban a történetekre fókuszáltam, végül csak ez maradt meg. Eleinte szintén csak soroz... tovább olvasom

kissur első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni kissur nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!