Barion Pixel nuuvella

Klausz Melinda

Klausz Melinda közösségi média szakértő, 9 könyvet írt már a témában, most azonban az első novella-sorozatával jelentkezik.


Klausz Melinda közösségi média szakértő, 9 könyvet írt már a témában, most azonban az első novella-sorozatával jelentkezik.

A nemvéletlenek...
Szemben a csenddel - 3.

Igazán nem sok és nem nagy dolgok voltak ezek, mégis biztonsági viszonyítási pontokat adtak. S már maga a tudat, hogy meg tudtam határozni ezeket a pontokat, valahogy felvillanyozott. S mindez egyúttal magával hozta a következő kérdést is...

3 perc olvasás
0 0 0
Szemben a csenddel - Ott-hon?
Szemben a csenddel - 2.

Az első hét az ifjúsági szállón végtelenül lassan telt. Mintha ólomlábakon járt volna az idő, végiggondolva az átélt élményeket, életszakaszokat, végiggondolva a szeretet, a gyűlölet és a csend szent hármasát.

3 perc olvasás
0 0 0
Szemben a csenddel - A bőrönd
Szemben a csenddel - 1.

Nem tudom, mikor született meg a döntés. Nem tudom, mi tette a pontot az i-re.  Arra viszont a mai napig emlékszem, ahogy behúzom a bőröndömet az utolsó megbeszélésre. A legnagyobb bőröndöt viszem, elvégre tavasz van, kiszámíthatatlan az időjárás.

4 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Klausz Melinda nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!