Barion Pixel nuuvella

Klézli Andrea

Klézli Andrea vagyok. Pszichológus. Holisztikus Lélekgyógyász - spirituálisirodalmi író. Megjelent első kötetem, az Örökkévalóság hangjai címmel, az Underground kiadó gondozásában. Egy igaz lélekszerelem életeken át tartó történetét mutatja be, az angyalok hangján. Második kötetem kiadása, júniusban várható. Jelenleg a 3.könyvem kéziratán dolgozom, ebből töltök fel. Földöntúli valóságok a címe! Gondolatait a transzcendens mélységek csodálatos világábából merítem.


Klézli Andrea vagyok. Pszichológus. Holisztikus Lélekgyógyász - spirituálisirodalmi író. Megjelent első kötetem, az Örökkévalóság hangjai címmel, az Underground kiadó gondozásában. Egy igaz lélekszere... tovább olvasom

Klézli Andrea első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Klézli Andrea nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!