Barion Pixel nuuvella

Kocsis Enikő

1993. feb.11-én születtem, Erdélyben. Az írás gyógyításként lépett az életemben, még gyermekkoromban. Azóta rengeteg történetet írtam, amelyből ez idáig még egyet publikáltattam A reménység angyala címmel.
Szeretem a természetet, a különleges és szép dolgokat. Ugyan így működik a képzelet világom is. Történeteimmel próbálom az embereket rávilágítani arra, hogy minden ember különleges, és senkit sem szabad lenézni, mert másmilyen.


1993. feb.11-én születtem, Erdélyben. Az írás gyógyításként lépett az életemben, még gyermekkoromban. Azóta rengeteg történetet írtam, amelyből ez idáig még egyet publikáltattam A reménység angyala cí... tovább olvasom

Magad vagy a szeretet

Magad vagy a szeretet, mikor értékelni tudod, hogy itt vagyok melletted.

1 perc olvasás
0 0 0
Üvegszilánk

Lombhullató erdő szélén, patakparton állok én.

1 perc olvasás
0 0 0
Több mint testőr
Álarcok mögött - 3.

Dyan és Jo kalandja folytatódik, egyre több galibába kerülnek, ahogyan kutakodnak az Extern zenész banda többi tagjai után.

44 perc olvasás
0 0 0
A nagy találkozás
Álarcok mögött - 2.

Az Extern csapat 2o19-re elérik álmaikat. Dyan a csapatkapitánya, szokásos útjára indulna amikor egy furcsa fekete öltönyös nagy melák, követni kezdi őt. Vajon képes lesz elmenekülni?

20 perc olvasás
0 0 0
Egy különleges halloween
Álarcok mögött - 1.

Dyan egy középkorú szólista, aki nagyon szeretné, ha az öttagú zenésztársulatát megismerné a világ. Meg is kapják a lehetőséget, de a történetük csak igazából akkor kezdődik, amikor nem számolnak a hatalmas hírnév veszélyeivel.

6 perc olvasás
0 0 0
Rosszul végződő találkozás
Fogva tartott szeretet - 1.

Mia Evans és szeretett kis családja buzgóan készülődik a közelgő karácsonyra. Azonban egy napon, Mia egyik régi ismerőse fenekestől felforgassa a család életét.

9 perc olvasás
0 0 0
Áldozattal járó boldogság

1950-es években, egy tizenhároméves lány elveszíti édesapját. Az özvegy asszony négy gyönyörű gyerekével marad. Hónapok elteltével a megtört szívű asszony váratlan döntést hoz, amely meglepi a tizenéves lányt és fenekestől megváltozik élete.

37 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kocsis Enikő nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!