Barion Pixel nuuvella

Kocsis László

Kocsis László vagyok, 1969-ben születtem Debrecenben.
A kilencvenes évek elején kezdtem el írni, novellákat, esszéket, később tanulmányokat. Tavaly jelent meg az első könyvem 2084 címmel, ami az orwelli 1984 folytatása.
Ezt megelőzően két regényt írtam. A Vision Caffe 1995-97 között keletkezett, amely a közel keleti utazásaim élményeit, benyomásait foglalja össze egy szürreális történetbe.
A másik, a Könyv című kétkötetes (A Lét könyve, Eredet) regényem, melynek alapja saját megtapasztalásaimra felfűzött fantáziaregény, hamvasi tépelődésekkel, szépirodalmi barangolásokkal. Az évek alatt számos novellát írtam, melyeknek alaptémája a létezés megértése, Isten kedélyes keresése, az élet misztériumának körbetáncolása.
Magam is szenvedélyes olvasó vagyok. Vallom, hogy a könyvek titkos átjárók, melyeken keresztül más dimenziókba, írók fantáziája által teremtett csodálatos világokba juthatunk. Írásaimmal ilyen kapukat készítek.


Eddigi megjelenések

2084 - regény
Sci-fi novellák, a Galaktikában és az Új Galaxis folyóiratokban.


Kocsis László vagyok, 1969-ben születtem Debrecenben.
A kilencvenes évek elején kezdtem el írni, novellákat, esszéket, később tanulmányokat. Tavaly jelent meg az első könyvem 2084 címmel, ami a... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

2084 - regény
Sci-fi novellák, a Galaktikában és az Új Galaxis folyóiratokban.

A csípés

   "A sofőr félrekapta a kormányt és centikre kerülte el a megrémült fiút. Felszaladt a padkára, át a járdán és egyenesen a terasz felé tartott, ahol Zoltán a feleségével állt. A férfi tátott szájjal várta a becsapódást és tudta, hogy csak pillanatok vannak hátra az életükből."

25 perc olvasás
0 0 0
Dübörög a város

1 perc olvasás
0 0 0
Könnyű színes szirmokból lettek vitorlások

1 perc olvasás
0 0 0
Találkozás

1 perc olvasás
0 0 0
A hegytető

" Vajon ismeri-e az álom az álmodót, és óvja-e a titok az árulót?"

1 perc olvasás
0 0 0
Őszutó

1 perc olvasás
1 0 0
Poros Dűlő

1 perc olvasás
0 0 0
Az erdő

1 perc olvasás
0 0 0
A Sár

Egy katona elmélkedései, az életről, a halál árnyékában, a hősiességről, a hétköznapiságról és istenről.

16 perc olvasás
0 0 0
Ajánlat

" Láttam, ahogy az idő szétválik, benne későbbi anyagi testeimet, ahogyan egyre jobban elfedik isteni ártatlanságom, ahogy megsokszorozódva, magammal háborúzok, önmagam kínzom és gyilkolom, hogy magamról megfeledkezek és azt hiszem más vagyok és nem tudom, hogy a másik is én vagyok"

2 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kocsis László nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!