Barion Pixel nuuvella

Kocsis László

Kocsis László vagyok, 1969-ben születtem Debrecenben.
A kilencvenes évek elején kezdtem el írni, novellákat, esszéket, később tanulmányokat. Tavaly jelent meg az első könyvem 2084 címmel, ami az orwelli 1984 folytatása.
Ezt megelőzően két regényt írtam. A Vision Caffe 1995-97 között keletkezett, amely a közel keleti utazásaim élményeit, benyomásait foglalja össze egy szürreális történetbe.
A másik, a Könyv című kétkötetes (A Lét könyve, Eredet) regényem, melynek alapja saját megtapasztalásaimra felfűzött fantáziaregény, hamvasi tépelődésekkel, szépirodalmi barangolásokkal. Az évek alatt számos novellát írtam, melyeknek alaptémája a létezés megértése, Isten kedélyes keresése, az élet misztériumának körbetáncolása.
Magam is szenvedélyes olvasó vagyok. Vallom, hogy a könyvek titkos átjárók, melyeken keresztül más dimenziókba, írók fantáziája által teremtett csodálatos világokba juthatunk. Írásaimmal ilyen kapukat készítek.


Eddigi megjelenések

2084 - regény
Sci-fi novellák, a Galaktikában és az Új Galaxis folyóiratokban.


Kocsis László vagyok, 1969-ben születtem Debrecenben.
A kilencvenes évek elején kezdtem el írni, novellákat, esszéket, később tanulmányokat. Tavaly jelent meg az első könyvem 2084 címmel, ami a... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

2084 - regény
Sci-fi novellák, a Galaktikában és az Új Galaxis folyóiratokban.

A Nagymester

Teljes súlyával ráborult a koporsóra és éktelen zokogásban tört ki. A falak hideg színtelenséggel verték vissza a keserves sírást, ami szétterült a ... Tovább olvasom

7 perc olvasás
0 0 0
Jin és jang - Az erdő és a gyár.

Az út békésen kanyargott a gyár és az erdő között. Forgalom alig volt rajta. Mintha csak azért építették volna, hogy a két oldalt ezzel a szabályos „S&rdquo... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 0
A csípés

   "A sofőr félrekapta a kormányt és centikre kerülte el a megrémült fiút. Felszaladt a padkára, át a járdán és egyenesen a terasz felé tartott, ahol Zoltán a feleségével állt. A férfi tátott szájjal várta a becsapódást és tudta, hogy csak pillanatok vannak hátra az életükből."

25 perc olvasás
0 0 0
Dübörög a város

1 perc olvasás
0 0 0
Könnyű színes szirmokból lettek vitorlások

1 perc olvasás
0 0 0
Találkozás

1 perc olvasás
0 0 0
A hegytető

" Vajon ismeri-e az álom az álmodót, és óvja-e a titok az árulót?"

1 perc olvasás
0 0 0
Őszutó

1 perc olvasás
1 0 0
Poros Dűlő

1 perc olvasás
0 0 0
Az erdő

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kocsis László nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!