Barion Pixel nuuvella

Mardzsari

 

   Mardzsari kiért az erdőből. Körbenézett. Óvatosan előrehajolt, tekintetét továbbra is előre szegezve, hogy észrevegye, ha valaki jön, vagy valami mozdul. Nem akarta, hogy meglássák. Hátát laza ívben meggörnyesztette, kezeivel a térdeire támaszkodott. Lapockáit széthúzta, a gerinc melletti izmokat ellazította és hagyta, hogy a megsűrűsödött energianyaláb lassan előtörjön a csigolyáiból. A kezdetben vékony sugár mohó falánksággal ette bele magát a térbe, vastagodott, szétáradt, sokszorosan elágazó vékony erekre bomlott, melyek között fénynyalábok cikáztak, rajzoltak ki további aktív szálakat.  

   Mardzsari mélyet lélegzett. A testébe áramló oxigén életerőt hozott, feltöltötte a csatornákat fénnyel. Háta kiszélesedett, erős kötéseket, idegeket rejtett, melyek a lassanként megszilárduló szárnyakat fogják majd tartani és vezérelni. Amikor kiegyenesedett már készen állt a repülésre. Kezeit leszorította, szárnyait széttárta, csapott néhányat, majd könnyedén elemelkedett és kíváncsi tekintettel nézett le a messze elterülő erdőségre mely életeken át fogva tartotta.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Kocsis László 25 történetét!


  • 1319 szerző
  • 906 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

szépirodalom

Rövid leírás / Beharangozó

Egy titkolt pillanat.

Rövid összefoglaló

Mardzsari kiér az erdőből.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kocsis László nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!