Barion Pixel nuuvella

Ajánlat

A bűnbeesés kicsit másképp. Tálán nervetni is lehet rajta, de az én bőrömet vitték a vásárra

Vissza Elolvasom a történetet

 

Műfaj

szatíra

Rövid leírás / Beharangozó

A bűnbeesés kicsit másképp. Tálán nervetni is lehet rajta, de az én bőrömet vitték a vásárra

Rövid összefoglaló

" Láttam, ahogy az idő szétválik, benne későbbi anyagi testeimet, ahogyan egyre jobban elfedik isteni ártatlanságom, ahogy megsokszorozódva, magammal háborúzok, önmagam kínzom és gyilkolom, hogy magamról megfeledkezek és azt hiszem más vagyok és nem tudom, hogy a másik is én vagyok"

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben