Barion Pixel nuuvella

Gyógytea

Gondoltam veszek egy változókori gyógyteát és kipróbálom, mert közelebb vagyok az ötvenhez, mint a negyvenhez. Noha lélekben huszonötnek érzem magam és a testem sem adta még meg magát, de próba szerencse. Egy-két éve megkérdeztem a lányomat, hogy nem érzed úgy, hogy egy másik kamasszal élsz együtt? Így felelt teljes komolysággal: - Nem Mama, úgy érzem, hogy egy másik gyerekkel. Bementem hát a német drogéria bolt hálózatba és megvettem a klimax teámat, jó lesz majd hőhullámok ellen, meg nem leszek annyira izgága. Meg is ittam egy fél bögrével, a másik felét beleöntöttem a mosogatóba itt a munkahelyemen.
Lelassultam tőle, mint egy bedrogozott hippi, a főnököm idegessége csak részlegesen jutott el hozzám, mindenen vigyorgok és megszállt a mennyei béke, ami ritkán a sajátom. Tisztára virággyerek vagyok. Kimentem a napra, hogy magamhoz térjek, a madarak körberöpködtek, mint Szent Ferencet, voltak közte galambok, verebek és varjak is, éteri muzsikának hallottam csipogásukat. Úgy éreztem szeretnek ők, csak idő kérdése és a karomra szállnak. Most a Hair musical szól a fejemben és bevágok egy kávét, hogy felgyorsuljak.
Béke van.

Tetszett a történet?

2 2

Regisztrálj és olvasd Kocsis Nagy Noémi 136 történetét!


  • 1291 szerző
  • 878 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

önsegítő

Rövid leírás / Beharangozó

Gondoltam veszek egy változókori gyógyteát és kipróbálom, mert közelebb vagyok az ötvenhez, mint a negyvenhez. Noha lélekben huszonötnek érzem magam és a testem sem adta még meg magát, de próba szerencse. Egy-két éve megkérdeztem a lányomat, hogy nem érzed úgy, hogy egy másik kamasszal élsz együtt? Így felelt teljes komolysággal

Rövid összefoglaló

Gondoltam veszek egy változókori gyógyteát és kipróbálom, mert közelebb vagyok az ötvenhez, mint a negyvenhez. Noha lélekben huszonötnek érzem magam és a testem sem adta még meg magát, de próba szerencse. Egy-két éve megkérdeztem a lányomat, hogy nem érzed úgy, hogy egy másik kamasszal élsz együtt?

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kocsis Nagy Noémi nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!