Barion Pixel nuuvella

Borsó menedzser kisasszony

Hiszek abban, hogy a legjobb sztorikat az élet írja. A kereskedelemben is lehet ilyenekkel találkozni. 

Kedvencem az a rendkívül szimpatikus, vevői ügyfélszolgálatos nő, aki nagyjából velem egyidős és nagy lelkesedéssel végzi a munkáját. Valahol mindenkinek így kéne. Szokták mondani, ha élvezed a munkádat azt onnan tudod, hogy nem fáradsz el benne. Pultjuk pont a boltunkkal szemben van, időnként áthallatszanak a vevőkkel folytatott társalgások, konfliktusok, olykor drámai jelenetek.
A minap arra lettem figyelmes, hogy a nő emelt hangon rászól két idősebb férfira.

Kikérem magamnak, nem vagyok taknyos!

Az öregurak gyorsan bocsánatot kértek, mert elszégyellték magukat. 
A vevőszolgálatos hölgy mindig nagyon csinos, haját kontyban hordja, sötétebb tincseibe egy pár ősz hajszál is vegyül. Szépen sminkel, csinos szoknyái egy eltűnőben lévő nőiesség bizonyítékai. A koronavírus óta különösen védekezik volt, hogy arcra csukható, orvosi plexi maszkot hordott.
Ügyfél híján jó féléve odamentem hozzá beszélgetni és megkérdeztem tőle, hogy tényleg letaknyosozták-e?

Jól hallottam?

Persze, de ez semmi. Múltkor idejött a pulthoz egy vevő, aki sólet konzervet akart, olyat amiben borsó is van. Felhívtam az osztályos kollégát, hogy hozzon még két konzervet az úrnak. A kolléga kicsit késett, mert kereste.

A vevő türelmetlen volt ezért rámrivallt. 

Intézed borsó menedzser?
Legyen türelemmel, mindjárt.
Te büdös kurva - vágta szegény nő fejéhez az őrült vevő. 
Kikérem magamnak a sértést.
Fel fogom jelenteni.
Tegye azt.

Olyan tipikus viselkedési forma, ez az elfojtott vágyból, vagy kisebbségi komplexusból fakadó fenyegetőzés, ha nem teszi azt, amit mond lebüdöskurváz egy szép és készséges nőt. Ha nem jön össze a sértés feljelentéssel dobálózik.. S mindezt három, ócska sólet konzervért. Remélem jól esett neki, amikor elfogyasztotta.  

Tegnap zárás után újból odamentem beszélgetni. 

Azt tudod, hogy te a példaképünk vagy? Mindig olyan jól bánsz a vevőkkel, ha meg balhéznak helyrerakod őket.  
Tényleg? Hát ez nagyon jól esik, bárcsak a főnökeim is hallanák ezt. Szokta is mondani a főnöknőm, hogy annyi minden történik itt, hogy meg kéne írni. 
Hogy bírod a sok sértést? Hogy nem készülsz ki tőlük? 
Múltkor is mondtam az egyiküknek, hogy nem együtt őriztünk disznót, velem így ne beszéljen, miután rászóltam, hogyha nincs rajta maszk nem szolgáljuk ki. 
És megértette? 
Hát ha nem, akkor hívom a biztonsági őröket, de azért vannak vicces sztorik is. 
Tényleg? Mesélj. 
Múltkor jött egy idősebb nő reklamálni, mert valami gondja volt egy áruval és azt hangsúlyozta nagy felháborodva, hogy az önkielégítő kasszánál fizetett.
Hogy melyiknél? - kérdeztünk rá kollégáimmal. Nem véletlenül az önkiszolgálóra gondol? De ő válltig állította, hogy az önkielégítőnél fizetett. 
Hogy bírtátok ki?
Ráhagytuk. 

Tetszett a történet?

4 3

Regisztrálj és olvasd Kocsis Nagy Noémi 127 történetét!


  • 1201 szerző
  • 785 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Kocsis Nagy Noémi

Borsó menedzser kisasszony

Műfaj

kaland

Rövid leírás / Beharangozó

Városi mesék. Városi meséim olyan sorozat részei, amelyek elsősorban Budapesten történtek, de lehetnek más városok is az ihletők a benne lakó emberekkel. 33 éve élek Budapesten, ezalatt sokakat megismertem, olyanokat, akikről érdemes írni.

Rövid összefoglaló

Városi mesék olyan történetek, amik viccesek, tanulságosak, olykor szomorúak is. Ihletőjük az épített környezet, a benne lakó emberek viselkedése, reakciói, a városi flaszter. Tarts velem, mikor az utcákat járom és kalandokba keveredem.

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kocsis Nagy Noémi nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!