Barion Pixel nuuvella

Koltai Beatrix

----- Nagyon köszönöm a támogatást Sümegi Zoltán Péternek és Gerencsér Lajosnak! -----

Író lelkületű informatikus, teával és esővel a világ ellen. Szeretném elmesélni a rengeteg kalandot mindazoknak, akik jönnének. Ez egy kötetlen út a fantáziába, ha kell kijárom az ösvényt vagy keskeny járdát kövezek, de nem szeretném turista táblákkal elvenni a kilátást és a felfedezés örömét. Ilyen író szeretnék lenni, aki aligha hangosabb egy vezető csillagfénynél, ahol az olvasó maga fedezi fel a történetét.
Eddig egy fantasztikus kalandregény sorozatom első kötetét írtam meg és épp a publikálásán dolgozom.

A Karilia csillagrendszerben történő eseményeket osztom itt meg rövid történetek formájában. Az első fejezetről készülő képregény rajzai az instagram profilomon láthatóak.


Eddigi megjelenések

Medalion I. kötet


----- Nagyon köszönöm a támogatást Sümegi Zoltán Péternek és Gerencsér Lajosnak! -----

Író lelkületű informatikus, teával és esővel a világ ellen. Szeretném elmesélni a rengeteg kalandot mindazokna... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Medalion I. kötet


Koltai Beatrix ajánlásai

Koltai Beatrix
Rafael Tumount
Karilia történetek - 1.
Koltai Beatrix
Az orkán
Karilia történetek - 2.
Koltai Beatrix
Mavis
Karilia történetek - 3.
reveszmarton
Mondom Barna
L. J. Wesley
Még csak most szabadultam
Felp - 1.
A csillagközi futár
Karilia történetek - 12.

Miközben Gregers az ismeretlen támadók üldözésével volt lefoglalva, az Angevin birtokon döntés született a cárnak címzett levél sorsáról.

14 perc olvasás
1 0 0
Az üldözés
Karilia történetek - 11.

Gregers hajmeresztő sebességgel veszi üldözőbe az ismeretlen támadókat, akik elvitték a lemezt, a régészt és Teodor húgát, aki valamiért nagyon mérges volt rá.

11 perc olvasás
3 2 0
Új terv
Karilia történetek - 10.

A támadást követően az Angevin birtokon, vagyis annak megmaradt bejárati verandáján Zénóék egy kellemes délutáni tea mellett tervezték újra a napjukat. A beszélgetéshez egy néhány fényévvel távolabb eső bolygóról egy lány csatlakozott.

6 perc olvasás
3 2 0
A támadás
Karilia történetek - 9.

A digitális régészet nem mindig veszélytelen. Rafael nekiállt, hogy feltörje a több száz éves adatokat, de a nem rég felbukkant lelet híre hamar terjedt. Nem telt bele sok időbe, és más szereplők is feltűntek a színen, hogy megszerezzék maguknak az értékes lemezt.

19 perc olvasás
3 2 0
Teodor húga
Karilia történetek - 8.

A történet borostyánként kanyargó szálai az Angevin birtokon érnek össze, ahol a túszként tartott régésznek vendéget kell játszania, az éjszaka rivalizáló versenypilóták pedig kimentik egymást a kellemetlen szituációból. Csak a zord gyógyász próbálja végre a munkáját végezni.

7 perc olvasás
3 2 0
Zénó, a lakáj
Karilia történetek - 7.

Miután az állomáson leütötték, Rafael egy székhez kötözve ébredt, egy szellős szoba boltíves ablaka mellett. Rövid időn belül megismerkedett Zénóval, a kétes hátterű lakájjal és a birtokában lévő pentaüveges merevlemezzel, ami Rafaelnek, mint digitális régésznek, szinte hihetetlennek hatott.

8 perc olvasás
3 2 0
A "műkincskereskedő"
Karilia történetek - 6.

Miután két ismeretlen alak átpakolt egy eszméletlen férfit az egyik autójából a másik csomagtartójába, és egy kellemetlen másodpercig tartó szemkontaktus után belelőttek Mavis kerekébe, hogy ne követhesse őket, egyértelművé vált a lány számára, hogy pontosan ezt fogja tenni.

5 perc olvasás
4 2 0
Felix
Karilia történetek - 5.

Az űrkikötő koncepciótervén dolgozó Felix kissé fáradt volt az előző esti magánakciójától. Néha megengedte magának, hogy kalandokat keressen és éljen is egy kicsit, de nem feltétlen kötötte ezt mások orrára.

7 perc olvasás
3 2 0
A merevlemez
Karilia történetek - 4.

Az a merevlemez, melyet később az évszázad egyik legjelentősebb digitális régészeti leletének tartott az egész állam, éppen egy hajszálvékonyra nyúlt műanyag zacskóban utazott egy poros alkarú, izmosabb munkásember kezében.

5 perc olvasás
3 2 0
Mavis
Karilia történetek - 3.

Rafael eszméletlenül utazott egy csomagtartóban, melynek az egyik benzinkúton egy váratlan szemtanúja is lett. Mavis nem gondolta volna, hogy az "ezernyi rosszabb sorsú ember is létezik" gondolata ilyen mértékben manifesztálódna aznap éjjel, mikor a vacsorája mellett ülve próbálta összeszedni magát.

7 perc olvasás
4 3 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Koltai Beatrix nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!