Barion Pixel nuuvella

Komlossy Kata

Esti meséket írok, NEMCSAK gyerekeknek! Isteni sugallatra érkeznek hozzám a mesék. Az én dolgom, hogy továbbadjam őket a gyerekeknek, hogy emlékezzenek arra, miért is születtek erre a nagyszerű bolygóra. Már 12 mesém van, könyv formájában most készül az első. Nagyon várom már hogy megjelenjen. Szerelmes születés ez.


Eddigi megjelenések

Eddig csak a közösségi média oldalain és a saját honlapomon tettem közzé az írásaimat.


színész-előadóművész, óvodapedagógus és író vagyok, 3 csodálatos gyermek édesanyja tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Eddig csak a közösségi média oldalain és a saját honlapomon tettem közzé az írásaimat.

Szeretném kiadatni a könyvemet

3 gyermeket egyedül nevelő édesanya vagyok, így a kereteim bővülésére van szükségem a magánkiadáshoz. A mesekönyveim kiadásához szeretnék támogatókra találni.

Támogatási célom: 1 000 000 Ft

Támogatom
A csodálatos nyalókafa

Egy kislány izgalmas története, aki párhuzamos életeibe utazik. A reinkarnációinkra való emlékezés mindannyiunk birtokában van. Dimenzió utazásokon valamennyien jártunk már, még ha nem is emlékszünk rá igazán. Ez a mese erre emlékeztet minket. Hogy mi mindenre volt, van és lesz lehetőségünk itt.

12 perc olvasás
0 0 0
A nagy fekete bolygó

A történet egy robotfiúcskáról szól, akinek az a feladata, hogy kivonja az ártalmas fémeket a Föld bolygóról. Érdekes és érzelmes történet, ami az életfeladatunk beleállásában segít minket is.

23 perc olvasás
0 0 0
Zsömle hazamegy

A történet szerint egy kicsi lánynak kell elbúcsúznia szeretett kutyájától és megértenie, hogy miért csodálatos dolog, amit ő eddig szomorúságnak hitt.

6 perc olvasás
0 0 0
Gergő a sárkányfiú

Gergő a sárkányfiú barátjául fogad egy ember kislányt, akivel senki sem törődik. A kislánnyal csodálatos dolog történik a találkozásukkor. A mese érint egy valódi problémát az emberi világból, ami mint láthatjuk nem újkeletű.

8 perc olvasás
0 0 0
A holdbíró

A mesében végigkísérhetjük Emmát a holdra vezető útján. A titkok feltárulnak előtte a holdbírónak köszönhetően. Ajánlom ezt a mesét mindazoknak, akik az igazság szerelmesei és hajlandóak szembenézni a valódi spirituális tudásukkal. Kívánok tartalmas emlékezést Önvalónkra!

18 perc olvasás
0 0 0
Olika és a 7 színű virág

Főhősünk egy kislány, aki játék közben talál egy különleges virágot, amely magához hívja. Olika belép a virágba és ott egy tündérrel találkozik, aki felhívja a figyelmét arra, hogy mi is a dolga a virággal.

5 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Komlossy Kata nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!