Barion Pixel nuuvella

Komondy-Tóth Anikó

Útját kereső, kezdő író vagyok. A hobbi írást emelném magasabb szintre. Filmkritikusból lettem közgazdász, de még a harmincat sem értem el, mikor kiégtem. Elölről kezdtem. Most már arra koncentrálok, ami boldogsággal és értelemmel tölti meg az életem. Változatos témákban írok, nem kívánom írásaimat zsánerbe helyezni. Ha valaki nyitott az újszerű és friss novellákra, akkor bátran ajánlom magam.


Eddigi megjelenések

Felhő Café oldalán az alábbi művek jelentek meg:
- Tantusz
- Mivel töltik az idejüket a görög istenek?
- Két gombóc eper


Útját kereső, kezdő író vagyok. A hobbi írást emelném magasabb szintre. Filmkritikusból lettem közgazdász, de még a harmincat sem értem el, mikor kiégtem. Elölről kezdtem. Most már arra koncentrálok, ... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Felhő Café oldalán az alábbi művek jelentek meg:
- Tantusz
- Mivel töltik az idejüket a görög istenek?
- Két gombóc eper

Kötelezően szabadon választott

Ha hisszük, hogy a sorsnak hatalma van felettünk, ránk erőlteti magat, kötelező érvénnyel belehajszol szituációkba, akkor mi van Isten adta szabadságunkkal? Szabadság-e, ha korlátok nélkül kielégítjük a vágyainkat? Vagy akkor szabadulunk fel, ha nemet mondunk rájuk, legyen az bármennyire is nehéz?

12 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Komondy-Tóth Anikó nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!