Barion Pixel nuuvella

Koncz János

24 követő 10 történet

Koncz János

"A hatvanas évek végén születve egy olyan világba csöppentem, ahol még valóban szabadok lehettünk, hiszen nem fűzött rabláncra az online tér. Nem lehetett bármikor elérni minket, így járhattuk a saját utunkat. Később a kommunikációs robbanás örömmel töltött el, hiszen annak is megvolt a maga jó oldala. Szerencsére a számítógépek adta lehetőségek és a virtuális tér kiteljesedése nem szakított el a természettől. Sok dolgot kipróbálva és sokszínű munkám során a társadalom széles palettáját ismerhettem meg koldusszegénységben élőktől a »kőgazdagokig«. Rengeteg történetet meghallgatva és sok kalandot átélve, most egy nyugodtabb életperiódusomban úgy döntöttem, ezek egy részét elmesélem, egy részét pedig feldolgozom történeteimben." - vallja magáról Koncz János.


Eddigi megjelenések

"A kártevő", "Sic transit gloria mundi!", "Sorslabirintusok" (https://play.google.com/store/books/author?id=Koncz+%22Mars%22+J%C3%A1nos)


"A hatvanas évek végén születve egy olyan világba csöppentem, ahol még valóban szabadok lehettünk, hiszen nem fűzött rabláncra az online tér. Nem lehetett bármikor elérni minket, így járhattuk a saját... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

"A kártevő", "Sic transit gloria mundi!", "Sorslabirintusok" (https://play.google.com/store/books/author?id=Koncz+%22Mars%22+J%C3%A1nos)


Koncz János ajánlásai

András László
NAPI ELLENSÉG traverz
NAPI ELLENSÉG - 3.
András László
A sztoikusokhoz csatlakoztam volna, de megbántam
Utazások - 4.
Ian Pole
A megoldás
Kováts Judit
Megtagadva
Megtagadva - 2.
Borkóstoló

Te mit tennél, ha sok pénzed lenne, de egy egyszerűnek látszó fogadással megsokszorozhatnád? Elcsábulnál? A balatonfelvidéki eldugott borospincében összeverődött milliomosok ezzel a dillemmával szembesülnek. Van félnivalójuk, amikor szinte biztosra mennek? A történet ezt meséli el.

25 perc olvasás
1 0 0
Sorslabirintusok

Az emberi sors halandók számára felmérhetetlen, megjósolhatatlan. A római mitológia szerint a Párkák kezében vagyunk, akik még az istenekkel is dacolva döntenek életünk folyásáról: Nona fonja az élet fonalat, Decima adja a hozzávalót, Morta pedig elvágja azt, amikor jónak látja. Még egymás közt sem

38 perc olvasás
7 7 0
Kiskarácsony

Ha csak egy karácsonyfa közül választhatnál, melyik lenne az? :)

5 perc olvasás
14 13 0
A metró

Eljön a pillanat, amikor már nincs hova hátrálnod. Kapj észbe időben! A lány sohasem gondolta volna, hogy egy ismeretlen öregember nyitja fel a szemét.

5 perc olvasás
13 13 0
Barátság

Az emberek félreismerésének legegyszerűbb módja, ha valami előre meghatározottat keresünk bennük, és nem hagyjuk, hogy saját valójukban nyilatkozzanak ki. Történetem egy autista fiatalemberrel való furcsa kapcsolatteremtés meséje.

12 perc olvasás
19 17 0
A földi helytartó

Kínos az, amikor egy tekintély visszaél az alattvalói, szolgai gondolkodásával. Pedig a kritikai gondolkodáshoz mindenkinek joga van. De tudnánk-e élni a természuetadta jogunkkal, ha egy nálunk messze fejlettebb fajjal találkoznánk?

4 perc olvasás
13 13 0
Az információs tér bulimiája

A kérdés az, hogy eljutunk-e és hogy mikor jutunk el az önhánytatás kompromisszumáig? Mikor telítődik morális és mentális emésztőrendszerünk annyira káros anyagokkal, hogy kivesse magából a szemetet vagy mikor jutunk el az önmagunkkal való igényesség azon szintjére, hogy lenyúljunk saját torkunkon?

4 perc olvasás
10 7 0
Nézd az öreget!

A megdicsőülés lépcsőfokai, avagy egy halászléfőző felemelkedése és bukása.

10 perc olvasás
13 12 0
A legprofibb titkosügynök

James Bond nem profi, hisz mindig lelepleződik! Van,akinek ez fel sem tűnik. Akinek pedig igen, arra nem hallgatnak ebben a témában.

7 perc olvasás
11 9 0
A repülő ember

Öngyilkos akart lenni vagy csak egy magasabb cél érdekében tett olyat, ami kiolthatta volna az életét? Őrült vagy elhivatott? Skizofrén vagy lelki géniusz? A határmezsgyék mindig veszélyes területek!

18 perc olvasás
14 13 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Koncz János nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!