Barion Pixel nuuvella

Kordás Olivér

A nevem Kordás Olivér, verseket írok. Habár hosszú ideje foglalkoztat a magyar költészet, mégis a gimnáziumban megismert német irodalom véste be magát annyira a lelkembe, hogy motivációt adjon, és magam is elkezdjek költeni.
Azóta már nem írok. Mostmár az álmok, az ideológiák, a filozófiák mozgatják a tollamat. A világ realitástól való eltávolodása szolgáltat ihletet.
Ennél többet nem is szeretnék megosztani, mert úgy érzem, hogy csak annyit szeretnék magamról publikálni, amennyit a verseimbe írok. Bennük vannak az érzéseim, emlékeim, fájdalmaim. A sorok közt találkozunk.


A nevem Kordás Olivér, verseket írok. Habár hosszú ideje foglalkoztat a magyar költészet, mégis a gimnáziumban megismert német irodalom véste be magát annyira a lelkembe, hogy motivációt adjon, és mag... tovább olvasom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kordás Olivér nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!