Barion Pixel nuuvella

Koskovics Éva

Hosszú évek blogolása után kezdtem el kísérletezni az írással. A Péterfy Akadémia ebben nagy segítségem, szakmai, baráti támogatóm. Írásaimat az élet inspirálja, részben a saját, részben az a sok megismert szituáció, amelyek több évtizedes közgazdászi, szervezetfejlesztő, majd coach, tréneri munkáknak köszönhetően hullottak az ölembe. A vidék-főváros közti távolság (Mádról jöttem - ahogy a saját oldalam címe is üzeni), az értelmiségi felelősség, a női sorsok és a sor végén a 'világbéke' izgalmas kérdések számomra, melyekre a válaszok lehet, épp attól kerekednek ki szép lassan, ha írok róluk. Ha sokan írunk róluk. Meglátjuk.


Eddigi megjelenések

Novelláim ezt megelőzően a Felhő Cafén jelentek meg.


Hosszú évek blogolása után kezdtem el kísérletezni az írással. A Péterfy Akadémia ebben nagy segítségem, szakmai, baráti támogatóm. Írásaimat az élet inspirálja, részben a saját, részben az a sok megi... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Novelláim ezt megelőzően a Felhő Cafén jelentek meg.

Forró nyár

Van, aki hamar magára marad. Van, aki mindig a szabályok mentén próbál működni. És vannak a hormonok, amiket nem mindig könnyű érteni, észlelni, féken tartani. Az életben pedig az egyébként is bonyolult dolgok képesek még jobban összekuszálódni, zavart kelteni. Mint ebben a történetben.

10 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Koskovics Éva nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!