Barion Pixel nuuvella

Kovács Attila

Temesváron születtem, jelenleg Kolozsváron élek a családommal. A Babes-Bolyai Tudományegyetemen diplomáztam. Könyvvizsgálóként dolgozom, és szabadidőmben az utazás mellett egy másik szenvedélyemnek is áldozok: írok.


Eddigi megjelenések

Jelszó: Titanic (regény) - Magánkiadás (2020)
Jelszó: Titanic (regény) - Underground (2021)
https://attilakblog.wordpress.com/jelszo-titanic/
https://moly.hu/konyvek/kovacs-attila-jelszo-titanic
A világon a legdrágább - Underground (2022)
https://undergroundbolt.hu/termek/a-vilagon-a-legdragabb-ekonyv/


Temesváron születtem, jelenleg Kolozsváron élek a családommal. A Babes-Bolyai Tudományegyetemen diplomáztam. Könyvvizsgálóként dolgozom, és szabadidőmben az utazás mellett egy másik szenvedélyemnek is... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Jelszó: Titanic (regény) - Magánkiadás (2020)
Jelszó: Titanic (regény) - Underground (2021)
https://attilakblog.wordpress.com/jelszo-titanic/
https://moly.hu/konyvek/kovacs-attila-jelszo-titanic
A világon a legdrágább - Underground (2022)
https://undergroundbolt.hu/termek/a-vilagon-a-legdragabb-ekonyv/


Kovács Attila ajánlásai

Kovács Attila-József
Ellenszitkok
Kovács Attila-József
A grófnőm
Kovács Attila-József
Két testben ép lélek
Kovács Attila-József
Patrick 2245

Szeretném kiadatni a könyvemet

Második regényem kiadásához kérem a segítségeteket. Címe "A világon a legdrágább", főhőse egy nagyapa aki internetes csalókkal szövetkezik, hogy beteg unokájának pénzt gyűjtsön. Köszönöm!

Támogatási célom: 67 000 Ft

Támogatom
A világon a legdrágább (ötödik, befejező rész)
A világon a legdrágább - 5.

"Átverték. Megalázták. Megfenyegették. Porba döntötték minden reményét. A tét már nem az, hogy megszerezze az egymillió eurós gyógyszert az unokájának. Hanem az, hogy mentse a menthetőt. Egyelőre a legfontosabb, hogy összeszedje magát. Ne veszítse el a fejét."

110 perc olvasás
2 2 0
A világon a legdrágább (negyedik rész)
A világon a legdrágább - 4.

"Visszatérve látta, hogy Andi pohara megint tele van. A húga feltápászkodott az asztaltól, és gúnyosan tapsolni kezdett. – Drága testvérem! – mondta. – Már azt hittem, semmi olyat nem tudsz kitalálni, amivel meglepsz. De ez a húzás? Bravó!"

81 perc olvasás
1 1 0
A világon a legdrágább (harmadik rész)
A világon a legdrágább - 3.

„– Akkor kell segíteni – folytatta Karcsi bácsi –, amikor bajba került, akit szeretünk. Nem akkor, amikor nekünk belefér… Vagy sikerül megszerezni októberig a pénzt, vagy elúszik Edina lehetősége.”

53 perc olvasás
1 1 0
A világon a legdrágább (második rész)
A világon a legdrágább - 2.

"- Amikor egy-egy trükköt lelepleznek, akkora hűhót csapnak köré, hogy így csalás, meg úgy átverés. Marhaság! Ez az egész semmivel sem rosszabb, mint a többi huncutság, amit törvényesnek tartanak. Álló nap szembemegyünk ilyenekkel: a reklámtáblákon, a tévében…"

63 perc olvasás
2 1 0
A világon a legdrágább (első rész)
A világon a legdrágább - 1.

"Nagy, kék szemeit a nagyapjára függesztette, aki ettől még jobban összezavarodott. – Egymillió euró? – visszhangozta az öreg hitetlenkedve. – Az egy kegyetlenül nagy összeg! Annyit valóban képtelenség összekaparni!”

83 perc olvasás
1 1 0
Norvég fjordok
Norvég fjordok - 4.

A skandináv kirándulásról hazatérve Anna úgy érzi, mindent megtanult ahhoz, hogy új alapokra helyezze családja életét. Azonban gyorsan kiderül, hogy mégsem készült fel mindenre.

13 perc olvasás
3 3 0
Norvég fjordok
Norvég fjordok - 3.

Amit Oslóban és környékén látnak, az egyre jobban felkavarja Annát – legyen szó egy festményről, szoborról vagy a fjord fölé magasodó szikláról.

33 perc olvasás
3 3 0
Norvég fjordok
Norvég fjordok - 2.

Malmö és Koppenhága nevezetességei, fine dining vacsora, finn szauna – Annára záporoznak az érdekesebbnél érdekesebb újdonságok, miközben Ibolyának szent meggyőződése, hogy aki vele kirándul, annak rövidesen nem csak az életszemlélete, de egész élete is gyökeresen megváltozik.

33 perc olvasás
3 3 0
Norvég fjordok
Norvég fjordok - 1.

Ibolya Kanadában telepedett le a férjével. A távolság ellenére szoros kapcsolatot ápol Annával, gyerekkori barátnőjével. Meggyőződése, hogy Anna élete kátyúba jutott, segítségre van szüksége. Meghívja egy skandináv kirándulásra. Vissza lehet utasítani egy ilyen nagylelkű ajánlatot?

31 perc olvasás
4 5 0
Húszéves találkozó

„Senki nem hiányozhat, nem bújhat el, senki nem lapulhat. Az öt-, tíz-, tizenöt-, húszéves érettségi találkozókon minden hiányzás igazolatlan. Mindenkinek el kell jönnie, hogy a számadás, az ítélkezés megtörténhessen. "

26 perc olvasás
5 4 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kovács Attila nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!