Barion Pixel nuuvella

Kovács Attila

Temesváron születtem, jelenleg Kolozsváron élek a családommal. A Babes-Bolyai Tudományegyetemen diplomáztam. Könyvvizsgálóként dolgozom, és szabadidőmben az utazás mellett egy másik szenvedélyemnek is áldozok: írok.


Eddigi megjelenések

Jelszó: Titanic (regény) - Magánkiadás (2020)
Jelszó: Titanic (regény) - Underground (2021)
https://attilakblog.wordpress.com/jelszo-titanic/
https://moly.hu/konyvek/kovacs-attila-jelszo-titanic


Temesváron születtem, jelenleg Kolozsváron élek a családommal. A Babes-Bolyai Tudományegyetemen diplomáztam. Könyvvizsgálóként dolgozom, és szabadidőmben az utazás mellett egy másik szenvedélyemnek is... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Jelszó: Titanic (regény) - Magánkiadás (2020)
Jelszó: Titanic (regény) - Underground (2021)
https://attilakblog.wordpress.com/jelszo-titanic/
https://moly.hu/konyvek/kovacs-attila-jelszo-titanic


Kovács Attila ajánlásai

Kovács Attila-József
Ellenszitkok
Kovács Attila-József
A grófnőm
Kovács Attila-József
Két testben ép lélek
Kovács Attila-József
Patrick 2245

Szeretném kiadatni a könyvemet

Második regényem kiadásához kérem a segítségeteket. Címe "A világon a legdrágább", főhőse egy nagyapa aki internetes csalókkal szövetkezik, hogy beteg unokájának pénzt gyűjtsön. Köszönöm!

Támogatási célom: 67 000 Ft

Támogatom
A világon a legdrágább (ötödik, befejező rész)
A világon a legdrágább - 5.

"Átverték. Megalázták. Megfenyegették. Porba döntötték minden reményét. A tét már nem az, hogy megszerezze az egymillió eurós gyógyszert az unokájának. Hanem az, hogy mentse a menthetőt. Egyelőre a legfontosabb, hogy összeszedje magát. Ne veszítse el a fejét."

110 perc olvasás
2 2 0
A világon a legdrágább (negyedik rész)
A világon a legdrágább - 4.

"Visszatérve látta, hogy Andi pohara megint tele van. A húga feltápászkodott az asztaltól, és gúnyosan tapsolni kezdett. – Drága testvérem! – mondta. – Már azt hittem, semmi olyat nem tudsz kitalálni, amivel meglepsz. De ez a húzás? Bravó!"

81 perc olvasás
1 1 0
A világon a legdrágább (harmadik rész)
A világon a legdrágább - 3.

„– Akkor kell segíteni – folytatta Karcsi bácsi –, amikor bajba került, akit szeretünk. Nem akkor, amikor nekünk belefér… Vagy sikerül megszerezni októberig a pénzt, vagy elúszik Edina lehetősége.”

53 perc olvasás
1 1 0
A világon a legdrágább (második rész)
A világon a legdrágább - 2.

"- Amikor egy-egy trükköt lelepleznek, akkora hűhót csapnak köré, hogy így csalás, meg úgy átverés. Marhaság! Ez az egész semmivel sem rosszabb, mint a többi huncutság, amit törvényesnek tartanak. Álló nap szembemegyünk ilyenekkel: a reklámtáblákon, a tévében…"

63 perc olvasás
2 1 0
A világon a legdrágább (első rész)
A világon a legdrágább - 1.

"Nagy, kék szemeit a nagyapjára függesztette, aki ettől még jobban összezavarodott. – Egymillió euró? – visszhangozta az öreg hitetlenkedve. – Az egy kegyetlenül nagy összeg! Annyit valóban képtelenség összekaparni!”

83 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kovács Attila nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!