Barion Pixel nuuvella

Kovács Attila író

Miért írok? Mert szórakoztató, és a visszajelzések alapján nem csak számomra, hanem az olvasóim számára is. Fekete humor, sport, dráma vagy horror, mind-mind érdekel, és mind táptalajt szolgál a történeteimnek.


Miért írok? Mert szórakoztató, és a visszajelzések alapján nem csak számomra, hanem az olvasóim számára is. Fekete humor, sport, dráma vagy horror, mind-mind érdekel, és mind táptalajt szolgál a törté... tovább olvasom

A brooklyni rém

Gyilkos szedi az áldozataid New Yorkban, a sztárnyomozó pedig a jelek szerint forró nyomon halad. A társának azonban nem tetszik neki, hogy túl jól halad.

9 perc olvasás
0 0 0
Ilyen a box

Denis Mosley kiütéssel szerzi meg a világbajnoki címet, a szakma viszont úgy gondolja, hogy azt nem ő nyerte, hanem a bajnok vesztette el...

4 perc olvasás
0 0 0
Interjú egy budapesti vámpírral
Interjú egy budapesti vámpírral - 1.

Egy önamgát vámpírként aposztrofáló férfi keresi fel a valaha neves újságírót, hogy egy nem mindennapi sztorit tálaljon neki. A férfi kétkedik, de végül elhiszi amit György mondani akar neki. Talán hiba volt bízni az idegenben?

9 perc olvasás
0 0 0
Győzelem mindenáron

Egy profi bokszoló örlődése, hogy helyes-e egy kiöregedett bajnok ellen a ringbe lépnie. A mérkőzés ugyan meg van véve, a dolgok azonban kisiklanak a kezekből

11 perc olvasás
0 0 0
Ez itt a vége

Magyarországot is elérte a zombi vírus, élőholtak lepik el az utcákat. Két zsoldos igyekszik túlélni a napot, de vajon sikerül nekik?

4 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kovács Attila író nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!