Barion Pixel nuuvella

A tükör

A VII. Tollinga antológia: Macska és Tök című kötetének egyik díjnyertes alkotása.
Szerző: Bridget

Vissza Elolvasom a történetet

 

Műfaj

vers

Rövid leírás / Beharangozó

A VII. Tollinga antológia: Macska és Tök című kötetének egyik díjnyertes alkotása.
Szerző: Bridget

Rövid összefoglaló

A vers a tükörképről szól, ami időben, és térben is elmozdít. Lehet reális és irreális a látvány. Elkísér az életeden, és számtalan dolgot megmutat, vizuálusan és érzelmileg egyaránt. Láss, ne csak nézz! Mutatom az utat.

Értékelés

4.5 (2)

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben