Barion Pixel nuuvella

Kovács Dalma

Kisgyerek korom óta foglalkozom írással. Az érzéseimet, a megbántottságomat, vagy éppen a magányosságomat fejeztem ki vele. Próbálkoztam versekkel, volt egy shakespeare-i időszakom is (kinek nem?), és még most sem tudom pontosan megmondani, hogy milyen témában írok. Időszakosan változik. Szeretek mesékkel, és fantasztikus történetekkel foglalkozni, de érdekelnek a családtörténetek is. Az éppen aktuális hangulatom, az akkori olvasmányaim is meghatározzák, hogy mit és hogyan írok. Jelenleg egy családi novellám jelent meg egy novelláskötetben, és a Felhő Café nevű online folyóiratban egy krimi novellám. Minden nap írok, és olvasok, fejlesztem magam, hogy a fejemben lévő történetek kiszabaduljanak, és mások arcára mosolyt, vagy éppen könnycseppeket fakasszanak.


Akár egyetlen szóból is születhet történet, és akár egy történet is elmondható egyetlen szóval. tovább olvasom

Füstölgő szerelem

Mit teszel, ha a szomszédod néma kiáltással jelez feléd? A félelmed, vagy a bátorságod az erősebb?

5 perc olvasás
1 0 1

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kovács Dalma nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!