Barion Pixel nuuvella

Krystelle Soot

Egy fiatal írólány vagyok, aki saját kis világának kényelmét élvezi nap mint nap. Magyarul és angolul is írok – itt természetesen a magyar nyelvű műveimet találhatod meg. Üdvözöllek irodalmi kuckómban!


Egy fiatal írólány vagyok, aki saját kis világának kényelmét élvezi nap mint nap. Magyarul és angolul is írok – itt természetesen a magyar nyelvű műveimet találhatod meg. Üdvözöllek irodalmi kuckómban... tovább olvasom


Krystelle Soot ajánlásai

Kovács Attila-József
Ellenszitkok
Kovács Attila-József
A grófnőm
Kovács Attila-József
Patrick 2245
Kovács Attila-József
Két testben ép lélek
Sárkányos slam
Virágok és világok - 6.

Vers arról, ahogyan a Szorongás nevű sárkányommal megbarátkoztam – többnyire. (Avagy bolondos megközelítés egy néha bolondulásba kergető nehézségről.)

2 perc olvasás
0 0 0
Kikelet
Virágok és világok - 5.

A tavaszi kikelet néha fájdalommal jár. Legerősebben talán mégis a Tél úrnőjét érinti, aki megértést remél, míg lassú léptekkel a Tavasz nyomába ér.

1 perc olvasás
3 2 0
Egy szabad virág vallomása
Virágok és világok - 4.

Egyes kertészek a virágoktól elvárják, hogy mindenkoron gyöngédek és kedvesek legyenek. Ez itt viszont az a rózsa vallomása, amely idővel megelégelte a rátűzött elvárásokat, és kieresztette addig sosem látott tüskéit.

1 perc olvasás
6 4 0
A művész útja
Virágok és világok - 3.

Korai ars poetica egy valamennyire már tapasztalt, de mégis fiatal művész felfogása szerint, akinek útja még messze áll a bejárttól.

1 perc olvasás
2 2 0
Szólaló csend (Odacsent szavak)
Virágok és világok - 2.

Egy rövid elmélkedés arról, ahogyan a csend az irodalom által képes hangot ölteni, avagy egy csendes fiatal versbe öntött szerelmi vallomása és pecsétje, amivel a néma pillanatokért és a kimondatlan „szeretlekekért” próbál kárpótolni.

1 perc olvasás
3 1 0
Virágtalan, világtalan
Virágok és világok - 1.

Lehet-e egy álmodozó boldog, ha saját világától meg van fosztva?

1 perc olvasás
4 3 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Krystelle Soot nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!