Barion Pixel nuuvella

Affér New Yorkban

New York. Mindig úgy gondoltam, hogy ha egyszer letelepedek valahol, az itt lesz. Imádom ezt a várost. Hatalmas, gyönyörű és csak úgy pezseg az élet. Nem volt konkrét célja annak, hogy ideutaztam, csak gondoltam ideje újra elmenni a Szabadság-szoborhoz, a Times Square-re meg ilyenek. Sajnos ezúttal egyedül utaztam, senkit nem sikerült kirángatni, mert dolgoznak, családi életet élnek, meg a többi baromság. 

Amikor ide jövök, mindig meglátogatom a tipikus turista helyeket, leginkább azért, hogy szuvenírt vásároljak. Na persze nem magamnak, engem ez a rész nem érdekel. Van otthon egy régi jó barátom, Bogi. Ő él-hal New York-ért, a szó legszorosabb értelmében, ezért szoktam vinni neki valami apróságot. Az egyik szuvenírboltban kiszúrtam egy hógömböt, a Szabadság-szoborral. Tökéletes. Már mentem is fizetni, de egy pillanatra a földbe gyökerezett a lábam. A pénztárgép mögött a leggyönyörűbb lány állt, akit valaha láttam. Nem, nem túlzok. Sötét haj, márványszerű bőr, igéző szemek. Huh.

 – Szia

 – Üdv. Csak a gömb lesz?

 – A boltból csak az. Nincs kedved meginni egy kávét?

 – Dolgozom – nevetett rám.

 – Előbb-utóbb csak abbahagyod.

 – Utóbb. Este hétig itt leszek.

 – Nem probléma, vissza tudok jönni addigra.

 – Este már nem kávézok.

 – Akkor mit szólnál egy vacsorához?

 – Tudod mit. Lássuk tényleg visszajössz-e. Aztán majd meglátjuk.

 – Itt leszek.

 – Meglátjuk. $2,99 lesz.

Kifizettem a hógömböt és villámgyorsan visszamentem a szállodámba.

A nap további részében teljesen haszontalan voltam. Végig csak arra tudtam gondolni, hogy este találkozok a lánnyal, akinek még a nevét sem tudom, de aki teljesen elvarázsolt. Tervre volt szükségem, el kellett érnem, hogy eljöjjön velem arra a vacsorára. Természetesen mindenképpen kellett egy nagy csokor virág. Nem rózsa, inkább valami vidám, színes csokor. Nyilván nem mehettem farmerban, öltönyt kellett viselnem, hogy kitűnjek a tömegből és jó „első” benyomást nyújtsak. Nagyon szerettem volna inni pár Vodka-7-et, de ismerem magam. Úgysem álltam volna meg egynél, az meg nem nyújt jó benyomást, ha részeg a randipartner.

Hét előtt 10 perccel leparkoltam a bérelt Audi-t, nem messze a lány boltjától és vártam. 6:58kor végül kiszálltam a kocsiból és a bolthoz sétáltam. Kerek hét volt mikor visszaértem hozzá.

 – Mondtam, hogy visszajövök – mosolyogtam rá.

A lány egy pillanatra látványosan elgondolkodott, hogy ki is vagyok, aztán elmosolyodott.

 – Szia. Alig ismertelek fel ebben a cuccban. Ennyire elegáns helyre akarsz menni? Nem hiszem, hogy megfelelően vagyok ehhez öltözve.

 – Oda megyünk, ahová szeretnél, egyébként remekül festesz. Jut eszembe, ezt neked hoztam – mondtam, majd átnyújtottam neki a virágot.

 – Ez nagyon szép. Köszönöm... ööö... azt hiszem még nem mutatkoztunk be egymásnak.

 – Martin, nagyon örvendek – nyújtottam kezet.

 – Alice – mosolyodott el, miközben fogadta a kézfogásom.

 – Igazán szép név – bókoltam. – Szóval, Alice. Eljössz velem vacsorázni?

 – Ha már így kiöltöztél, ráadásul még virágot is hoztál... egye fene – rántott egyet a vállán.

 – Remek. Erre parancsolj, a sarkon parkolok. 

Kinyitottam neki az autó ajtaját, majd gyorsan megkerültem és én is bepattantam.

 – Szóval, hova szeretnél menni? Kinéztem ugyan egy éttermet, szükség esetére, de te nyilván jobban ismered a várost. 

 – Csak kövesd az utasításaimat.

Jó pár kilométeren keresztül autóztunk a városban. Iszonyatos dugó volt, de így legalább volt alkalmunk beszélni. Alice nem csak szép volt, de okos is. A munka mellett egyetemre járt, keményen dolgozott a közgazdász diplomájáért. Végül kiderült, hogy egy McDonald’s-ot szemelt ki. Kicsit furcsának tűnt, hogy pont gyorséttermi kajára vágyott, de rábíztam a döntést. Az étterem teljesen tele volt, így inkább elcsomagoltattuk az ételt. Sült krumpliból kértem pár plusz adagot, mert mint kiderült, mind a ketten odavagyunk érte. 

Úgy döntöttünk, hogy az ő lakásán eszünk. Meggyújtottunk pár gyertyát és a földön ülve ettünk, beszélgettünk és közben halkan szólt valami zene a hifiből. 

A vacsora után persze tovább beszélgettünk, és mire észbe kaptunk, már 10 óra is elmúlt. 

 – Azt hiszem, lassan ideje lenne indulnom. Későre jár.

 – 10 óra nálad már késő? – nézett rám Alice meglepetten.

 – Nézőpont kérdése. Még vissza kell jutnom a szállodába.

 – Értem. Akkor kikísérlek – mondta elszontyolodva.

Az ajtónál állva végül megadtam magam a vágyaimnak és megcsókoltam Alice-t, aki szerencsére pofon helyett, viszonozta a csókot.

 – Biztos, hogy el kell menned? – kérdezte.

 – Hát... ha szeretnéd, maradhatok.

 – Akkor maradj – ragadott kézen, és egy zsivány mosoly kíséretében finoman, mégis határozottan visszahúzott a lakásba.

 – Ma éjjel elrepítelek Csodaországba – suttogtam a fülébe. 

Tetszett a történet?

1 0

Regisztrálj és olvasd L. J. Wesley 28 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

L. J. Wesley

Affér New Yorkban

Műfaj

felnőtt

Rövid leírás / Beharangozó

Szex és alkohol… vagy alkohol és szex? Soha nem tudtam, melyik a fontosabb. Talán ti el tudjátok dönteni, ha elolvassátok a történeteimet.
Az Afférok novellák voltak az első prózai próbálkozásaim.

Rövid összefoglaló

Szex és alkohol… vagy alkohol és szex? Soha nem tudtam, melyik a fontosabb. Talán ti el tudjátok dönteni, ha elolvassátok a történeteimet.

Olvasási idő

4 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni L. J. Wesley nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!