Barion Pixel nuuvella

L-Weaver Dina

Bács-Kiskun megye szívében nőttem fel és élek azóta is.
Az olvasás egész kis korom óta jelen van az életemben. Mindig is imádtam elmerülni a regények világaiban, majd én is amellett döntöttem, hogy írni kezdek. Azóta a szabadidőm nagy részét az írásnak szentelem. Ezen az oldalon szeretném megosztani veletek a történeteimet.


Bács-Kiskun megye szívében nőttem fel és élek azóta is.
Az olvasás egész kis korom óta jelen van az életemben. Mindig is imádtam elmerülni a regények világaiban, majd én is amellett döntöttem, hogy í... tovább olvasom

Experience
Experience - 2.

Történet egy híresség és egy hétköznapi ember kapcsolatának alakulásáról.

15 perc olvasás
0 0 0
Experience
Experience - 1.

Történet egy híresség és egy hétköznapi ember kapcsolatának alakulásáról.

16 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni L-Weaver Dina nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!