Barion Pixel nuuvella

Az érzések kibontakoznak

A hét kellemes és nyugodt hangulatban telt el. Medárd minden nap autóval ment a lányért, majd mindig hazavitte őt. Egy-két kis ajándék, meglepetés mindig el volt helyezve az autóülésen Eni számára, amit a lány mindig viszonozni próbált.

A pénteki napon a srác lakásához tartottak, a város túlsó végében lévő domboldali, mediterrán külsővel bíró, gyönyörűen üvegezett oldalfalú családi házba. Egyedül élt már pár éve, mert a „részére kiválasztott” szülei meghaltak autóbalesetben.

A ház belseje igazi modern divatot követett. A fekete-fehér bútorokkal teli lakást minden egyes helyen sötétbarnás, bordós és világoszöld színek dobták fel.

– Gyönyörű a lakásod!

– Köszönöm! Gondolom, éhes vagy. Készíthetnénk közösen valami finomságot!

– Benne vagyok! – örvendezett a lány.

A konyhában élvezettel készítették elő a terepet a késő esti étkezéshez. A hűtő tele volt finomabbnál finomabb alapanyagokkal. Eni el is kezdett sürögni-forogni a konyhában, mintha otthon lett volna: jégsaláta, paradicsom, lilahagyma, uborka, fekete olívabogyó, ananász konzerv, kukorica, feta sajt, szeletelt sonka, olívaolaj, oregánó. Medárd besegített a zöldségek felvágásánál. A végén összekeverték a salátát, és berakták összeérni a hűtőbe.

Ezután Eni a csirkemellet vékony szeletekre szelte. Együtt ízesítették meg a húsdarabokat grillezett fűszerkeverékkel. Emellett egymás arcára is került a fűszerből. A hangulat egyre derűsebbé vált.

Medárd konyhai kis grilljén elkészítették a húst, mellé krumplit hámoztak, majd karikákra vágták, végül azt is rátették a grillre.

A finom falatokat a nappaliban a nagyképernyős tévé előtt, egy vígjáték közben fogyasztották el. A film nézése közben megint belemelegedtek a kritika megvitatásába.

Medárd a film vége fele, a lány egyik mosolygásánál odahajolt hozzá, és hosszasan megcsókolta. Az érzelmek forrósággal öntötték el őket. Medárd szemének írisze megnyúlt, és egyre vadabbul csókolta a lányt. Eldőltek a díványon, a lány feje a díszpárnákon nyugodott, míg a srác keze megszabadította őt a ruháktól, majd maga is levetette az öltözékét.

– Várj! – kiáltotta a lány.

– Nem kell félned! Mi nem tudunk utódot nemzeni. Ebben korlátok közé vagyunk zárva, mert nem a család és a gyereknemzés a küldetésünk – mondta nyugodt hangon a srác, mintha kitalálta volna Eni gondolatát.

A lányon a megkönnyebbülés hulláma söpört végig, miközben egy egészen másfajta izgatottság lángolt fel benne. Ebbe a tűzbe teste-lelke beleremegett; szikrázott benne a boldogság, amiben a srác hasonló érzelmei tükröződtek. Immár semmilyen akadályt nem érzett kettejük között; úgy érezte, hogy ma este minden lehetséges… Mély szerelemmel nézett Medárd szemeibe. 

A srác ismét a lány fölé hajolt, kidolgozott teste szorosan simult a lányéhoz, majd heves mozdulattal beléhatolt. A lány halkan felnyögött, mire a srác a száját megint rátapasztotta a lány ajkaira, végigharapta azokat. Egyik keze karolta Eni derekát, másik keze beletúrt a lány hajába. Egy hirtelen dőléssel lent termettek a földön. A lány ráesett Medárdra, aki egy újabb mozdulattal maga alá vonta a lányt. A puha bordó szőnyeg kényelmes támaszt nyújtott Eni hátának. Egy újabb harapás, ezúttal a nyakba, amelyet ki is szívott Medárd… és a mámor el is öntötte. Forró levegőt lihegve ránézett a lányra, akinek oldalt feküdt a feje.

– Bocsáss meg! – súgta bűnbánóan a szavakat a lány fülébe.

– Nem történt semmi – csitítgatta a lány, miközben simogatta a srác haját.

– De nem akartam fájdalmat okozni neked! Az érzéseink vadul jönnek, nem tudunk neki ellenállni, ha a gyönyörű párunkat megkívánjuk.

– Tényleg semmi baj! – mondta Eni szenvedélybe fúló hangon.

A srác szorosan magához ölelte szerelmét.

– Szeretlek! – mondta félig hangosan Medárd.

– Én is szeretlek!

Nyugovóra készülődtek. A fürdőben Medárd mindent megosztott a lánnyal. Még külön bontatlan, vésztartalékos fogkeféje is volt, amit Eni kapott meg.

A hálóban leoltották a villanyt. Medárd szorosan magához húzta a lányt.

– Eszembe jutott még pár kérdés. Feltehetem őket? – kérdezte Eni.

– Persze.

– Ha ti jók vagytok, akkor miért vannak olyan gonosznak tűnő szokásaitok? Bár, ki minek fogja fel! – tűnődött el mondata közben a lány.

Medárd nevetve felelt:

– A szex nem bűn, ha mértéket tartunk, illetve a partner is egy és ugyanaz marad. Meg szoktuk érezni, hogy ki az ideális hozzánk.

– És nálatok mi bűn, mi a rossz?

– Tudod, az angyalok nem csak jók. Akik valami miatt rosszak lettek – inkább úgy mondva: bűnösök –, azok lekerültek az Alvilágba. Az ember is lehet jó vagy rossz, mert a lényében benne van a jó és a rossz egyaránt. A belsődben dől el, melyik jön jobban felszínre. Alapesetben jó vagy, de történhet veled bármi, ami más útra terel. Például a vénádban van – családi hagyomány –, esetleg tettek veled olyat, ami miatt már nem hiszel a jóban, és ez áthúz a gonosz oldalra. Valójában nem vagy rossz, csak elfordultál a jótól, és mindenki rossznak tart… pedig csak egy jó ember rosszá tett… hiszen benne is megvan a rossz.

– Tehát valaki lehet ártatlan bárányka, ha tegyük fel, tönkreteszi valaki kapcsolatát, az pedig visszavág, akkor ő lesz a gonosz, és az álszent marad jó, a másikat pedig elítélik.

– Valahogy így. Furcsa az emberi természet.

– Igen, tudom.

Eni nézte az előtte elterülő szoba sötétségét, a gondolataiba merült. Medárd szavai visszhangzottak benne. Az átéltek emléke eközben izgatott zsibongásként áramlott testében-lelkében, amitől – életében talán először – igazán boldognak és teljesnek érezte magát.

Némán feküdtek tovább egymás mellett, és hamarosan érezni kezdték, hogy elálmosodnak és lecsukódik a szemük. Szorosan egymáshoz bújtak. Medárd még adott egy csókot a lány homokára, végül mindketten hamar elaludtak.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Lady Nairi 17 történetét!


  • 1261 szerző
  • 857 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Lady Nairi

Az érzések kibontakoznak

Műfaj

misztikus

Rövid leírás / Beharangozó

Eni és Medárd sok év után ismét találkozik. Hamarosan Eni megtudja, hogy miért nem akart régebben Medárd vele járni. És mikor kezd minden egyenesbe jönni, a lányról is kiderül egy titok... amit még ő sem tudott magáról.

Rövid összefoglaló

A szerelem kibontakozása és önmagunk megismerése... a titkok kitudódnak. 5. fejezet

Olvasási idő

4 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Lady Nairi nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!